Gå til hovedsiden

Med ønske om en Smart Sommer!

Vi ønsker å inspirere, informere og støtte både oppstartsbedrifter og små virksomheter ved å inspirere dem til å jobbe enda smartere enn det de gjør i dag.

Vi ønsker å inspirere, informere og støtte både oppstartsbedrifter og små virksomheter ved å inspirere dem til å jobbe enda smartere enn det de gjør i dag. Det er vårt mål å være en god sparringspartner ved å tilby gode løsninger og bidra med kunnskap som kan forenkle hverdagen til småbedrifter i Norge.

Sommerplaner?

Kanskje har du tenkt til å benytte sommeren til å gjøre research for å få realisert din drøm om egen bedrift? Her kan du finne mange nyttige guider. Her finner du og en forretningsplan som du kan laste ned gratis. Vi vil også anbefale deg å registrere deg i vårt Community. Der kan du møte og utveksle ideer med andre likesinnede.  Er du allerede godt etablert, eller bare litt nysgjerrig og trenger inspirasjon og gode råd? Da har vi mange spennende oppdateringer til deg på Facebook og Twitter. Her oppdaterer vi jevnlig med nyttige lenker, tips og arrangementer.

Vi arrangerer og en inspirasjonsdag, Smart Bedrift-dagen, med foredrag om spennende og nyttige temaer. Hit kommer gründere for å dele sine erfaringer og du får mulighet til å nettverke med likesinnede, og kanskje finne en fremtidig businesspartner?

Utover høsten vil vi fortsette med spennende bloggposter, så følg med her på bloggen og på Facebook for nyttig informasjon for en smartere bedrift.

God Sommer!

– Kenneth

Mest populære