Gå til hovedsiden

Leasing av bil. Faste kostnader, ingen overraskelser.

For mange bedrifter kan det å lease biler fremfor å eie bilene selv være mer lønnsomt. Autolease, ny leverandør i Visma Innkjøpssamarbeid, har som mål å gjøre kundenes bilhold så effektivt som mulig.

Leasing-av-bil
Leasing-av-bil

– Grunnen til at vi har valgt Autolease som partner er fordi de har gode løsninger og er svært profesjonelle i alle ledd av kundereisen. Videre er Autolease en uavhengig aktør som har et bredt tilbud med 1200 bilmodeller som kan skreddersys etter behov. Sammen med Autolease har vi satt sammen et veldig godt tilbud som vil være kostnadsbesparende for våre kunder, forteller partnerdirektør i Visma Innkjøpssamarbeid, Joachim Thoner.

 

Spesialvilkår på leasing av bil

Autolease tilbyr alt av bilrelaterte kostnader på en samlefaktura. I tillegg sørger de for frigjort kapital, interne ressurser og reduserte bilkostnader.

– DNB og Visma har samarbeid på mange plan, hvorpå vi fra Autolease sin side anser det som interessant å eksponere vårt produkt igjennom de relasjoner Visma besitter med godt etablert innkjøpssamarbeid. Kundene kan oppnå store økonomiske og administrative besparelser ved å benytte seg av vårt konsept, spesielt med tanke på de spesialvilkår vi her forplikter oss til, forteller Leder for Autolease Norge, Haakon J. Marthinsen.

 

Besparelser på renter og gebyrer

Gjennom den nye avtalen med Autolease oppnår innkjøpssamarbeidet medlemsbedrifter besparelser på dagens renter og gebyrer.

– Vi er veldig glade for å få Autolease inn i vår leverandørportefølje, og ser frem til et samarbeid våre kunder kan nyte godt av i mange år. Autolease har en landsdekkende organisasjon og et produktspekter som dekker alle aspekter i forbindelse med biladministrasjon. Vårt samarbeid med Autolease sikrer at våre kunder vil oppnå gode besparelser på både renter og gebyrer uansett hvilke avtaler de har fra før, oppsummerer Vismas Joachim Thoner.

 

Ønsker du tilbud på leasing av bil fra Autolease?

Ta kontakt med Visma Innkjøpssamarbeid for mer informasjon.

Les mer om alle avtalene som finnes i innkjøpssamarbeidet her.

Mest populære