Gå til hovedsiden

Konsulent-trainee i Visma og satset på fra dag én

Her får du innside-tipsene til hva som kreves for å sikre deg en av de ettertraktede trainee stillingene som konsulent i Visma.

 

Har du utviklet en duppeditt som åpner inngangsdøren ved hjelp av en hjemmesnekret app? Eller kanskje du er lei av å vanne stuas potteplanter manuelt, og bestemmer deg for å digitalisere vanningsprosessen? Dette er hva jeg som HR-konsulent kaller ekte nerding – av den gode sorten. Nerding jeg selv ikke forstår så mye av, da jeg selv åpner døra med nøkkel, og tar i bruk den klassiske vannkannen når jorda tørker, men som jeg likevel ser en enorm verdi i for kandidater i form av et indre driv for IT og en nysgjerrighet knyttet til teknologi. Vi i Visma Consulting ble spurt av Karrierestart.no, Norges største gratis karriereportal, om å fortelle litt om hva som kreves for å sikre seg en plass i Nytt Krutt, trainee programmet for deg som ønsker å jobbe som IT-konsulent.

Les innside-tipsene for å sikre deg en av de ettertraktede trainee stillingene her

Trainee

«I Visma Consulting ansetter de hovedsakelig nyutdannede kandidater i takt med den organiske veksten i selskapet. En viktig del av rekrutteringen er traineeprogrammet Nytt Krutt. Her får du innsidetipsene til hva som kreves for å sikre seg en av de ettertraktede traineestillingene».

Fikk drømmejobb som trainee i Visma Consulting

Ekte innsidetips kan du midlertidig få av John Ketil Willoch (25), som selv startet som trainee i Nytt Krutt i august. Han forteller i intervjuet om sin start på karrieren, og hvordan traineelivet utarter seg i Visma Consulting, der han nå i tillegg til kundeprosjekt skal i gang med et sideprosjekt innenfor augmented reality.

Les hele intervjuet med Karrierestart her

 

«Traineeprogrammet hos Visma Consulting ble raskt en klar favoritt da John Ketil Willoch (25) vurderte mulighetene etter masterstudiene i robotikk og intelligente systemer. Nå skal han og de andre traineene snart i gang med et spennende prosjekt innen augumented reality».

Jobb hos oss

Og du? Dersom du er nysgjerrig på livet som IT-konsulent er selvsagt første steg å sende inn en søknad. Vi har mulighet for tidligere oppstart for deg som ønsker å starte karrieren allerede i februar 2018 med løpende søknadsfrist ut 2017.

Les mer og søk her

Mest populære