Gå til hovedsiden

Gjør kaffen til arbeidshverdagens høydepunkt!

Jacobs Douwe Egberts (JDE) er ny kaffeleverandør i Visma Innkjøpssamarbeid og skal levere høykvalitets kaffe og maskiner til innkjøpssamarbeidets medlemsbedrifter.

Kaffeleverandør
Kaffeleverandør

 

Kaffeleverandør med fokus på kvalitet

JDE Norge består i dag av tidligere Kaffehuset Friele og House of Coffee AS. De brenner og selger fortsatt Norges mest kjente kaffemerke, Friele kaffe. I tillegg har de en bred portefølje av høykvalitets kaffe med ulike smaksprofiler og brennegrad, te, varm sjokolade og juice.

– Vi i JDE ønsket å bli leverandør i Visma Innkjøpssamarbeid fordi vi er overbevist om at innkjøpssamarbeidets medlemsbedrifter er bevisste kunder med sans for kvalitet, også når det gjelder kaffe. Som kunde vil du få tilgang til svært gode rabatter på markedets beste kaffeløsning. Vi er dedikerte kaffemennesker med tradisjoner tilbake til 1799, og gjør vårt beste for at kaffen på jobb skal være arbeidsdagens høydepunkt, forteller National Sales Manager i Jacobs Douwe Egberts, Rune Sand.

 

Landsdekkende salgs- og service apparat

Innkjøpssamarbeidets medlemsbedrifter får gjennom den nye avtalen med JDE svært gode betingelser på landets bredeste utvalg av kaffemaskiner, i tillegg til kaffe fra eget brenneri, og rask service uansett hvor i landet du befinner deg.

– Vi i Visma er fornøyd med å få inn JDE i leverandørporteføljen. Foreløpig gjelder kontrakten for to år, men med mulighet for forlengelse. JDE har visjonen “alle fortjener den kaffen de liker” og har et fullendt spekter av både maskiner og kaffevarianter for å underbygge dette. De har et landsdekkende salgs og service apparat, noe som er svært viktig for å kunne dekke hele Visma sin medlemsmasse, oppsummerer partneransvarlig i Visma Innkjøpssamarbeid, Jo-Eigil Gjermundsen.

 

Ønsker du å benytte JDE som din kaffeleverandør?
Ta kontakt med Visma Innkjøpssamarbeid for mer informasjon.

Les mer om alle avtalene som finnes i innkjøpssamarbeidet her.

Mest populære