Gå til hovedsiden

Innovation Day 2017 – studentene løser morgendagens utfordringer

Hva skjer når vi plasserer 24 fremstående studenter fra NTNU og Handelshøyskolen i et auditorium sammen med sentrale og dyktige Visma-profiler? Da skapes fremtidens løsninger!

Mandag 13. mars ble det for aller første gang arrangert Innovation Day på Vismas hovedkontor i Oslo. Dagen bestod av foredrag, med representanter fra Visma Enterprise, om business development (Nils Vold, Business Development Director), emerging technologies (Erik Østby, Technology Director) og UX, samt foredrag fra Visma CEO, Øystein Moan.

Aleksander Bjerkøy (22) studerer Industriell Økonomi og Teknologiledelse på NTNU, og hadde et klart høydepunkt for dagen.

– Det var gøy å være med og løse morgendagens problemer. Dagens høydepunkt var foredraget om emerging technologies fra Erik Østby fordi det er teknisk utfordrende, komplekst og stimulerende, sier Bjerkøy.

Workshop

I Visma er nyskaping og kontinuerlig endring en del av hverdagen. Under Innovation Day fikk studentene høre om hvordan man jobber med innovasjon i ett av Nordens største software-selskap.

Andreas Buene (24) tar en mastergrad i økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen, og sitter igjen med verdifull erfaring etter Innovation Day.

– Det var en utrolig spennende dag. Det var kult at vi fikk prøve oss på reelle case med utfordringer som Visma står overfor de kommende årene. Som NHH-student tror jeg det er viktig at økonomer får en bedre teknologisk forståelse i årene som kommer, sier Buene.

Studentene tok del i innovasjonsprosessen gjennom en workshop fullpakket av inspirasjon og innovasjon. De fikk innblikk i Visma-kjernen, og fikk se noe av det Visma skaper og ikke minst hvordan det blir gjort.

– Dagen hos Visma har gitt meg ny kunnskap om bransjen dere jobber i og enda bedre innsikt i hva Visma driver med, sier Helena Van de Pontseele (22), som studerer Industriell Økonomi på NTNU.

Innovation Day var med andre ord en braksuksess! Tusen takk til våre egne bidragsytere, og ikke minst studentene som deltok. 

Er du nysgjerrig på en karriere i Visma? Les mer om vårt trainee program her, eller vårt IT-konsulent program.

Mest populære