Gå til hovedsiden

Innkjøpsguider for deg og din bedrift

Få råd og tips til hvordan din bedrift kan effektivisere og optimalisere bedriftens innkjøp. Last ned gratis guider og mal for policyer.

Innkjøpsguider
Keywords Research banner. Laptop with a folder of documents and graphs and key. Vector flat illustration

Mal for reisepolicy

For mange er reising i forbindelse med jobb en nødvendighet. Derfor bør bedriften sørge for at de ansatte har en bevisst tilnærming til hvordan de skal forholde seg til booking av reiser. Last ned vår gratis mal for reisepolicy slik at du kan implementere enkle retningslinjer de ansatte skal følge.

Last ned

Retningslinjer for innkjøp av IT

Kostnader innen IT-løsninger, utstyr og drift øker for mange bedrifter. Utfordringen kan være at ansatte handler etter innfallsmetoden. Ved å definere en kravspesifikasjon til hvilket data- og mobilutstyr som kan kjøpes inn, og til hvilken pris, kan du redusere kostnadene. Last ned vår guide med retningslinjer for innkjøp av data og mobil.

Last ned

Guide: Hvordan forhandle gode innkjøpsavtaler

Innkjøpsprosesser er tidkrevende og krever mye kompetanse. For å sikre at man oppnår optimale innkjøp er man avhengig av en gjennomtenkt og godt implementert innkjøpsprosess. Vi har definert åtte faser som bør være med i innkjøsprosessen.

Last ned

Guide: Hvordan skape et oversiktlig kostnadsbilde

Dersom ansatte skal bestemme selv hva de ønsker å bestille og hvilke leverandører de skal bestille av, kan det være lett å miste kontroll over kostnadene mot budsjettet. Derfor har vi definert tre retningslinjer du kan følge for å skape et oversiktlig kostnadsbilde ved innkjøp.

Last ned

Guide: Hvordan lykkes med gode innkjøp

Gode innkjøp skaper verdier og gir deg en enklere hverdag. Men dette forutsetter en god og gjennomtenkt strategi. Med våre seks tips kan du sikre gode innkjøpsavtaler, som igjen vil hjelpe din virksomhet å operere effektivt.

Last ned

Guide: Hvordan sikre strategisk innkjøpsstyring

Kjenner du deg igjen i at de store innkjøpene knyttet til egen kjernevirksomhet får større fokus enn de mindre innkjøpene? Ved å ta dette ubevisste valget kan du gå glipp av mange mindre besparelser. Vi har definert ni tiltak som sikrer strategisk innkjøpsstyring.

Last ned

Guide: Hvordan skape en kostnadsbesparende innkjøpsfunksjon

Innkjøp har blitt et strategisk virkemiddel for å få kontroll på kostnadene i bedriften. Det du sparer på innkjøp gir direkte utslag på lønnsomheten. Vi har definert ni tiltak som kan hjelpe din bedrift til å skape en kostnadsbesparende innkjøpsfunksjon.

Last ned

Mest populære