Gå til hovedsiden

Hva slags prosjektmetodikk bruker dere i deres bedrift?

Vet ikke sier du? Det sa jeg og!
Ofte starter et prosjekt med en god ide og et behov om at noen jobber 20% med det på siden av sin vanlige jobb. Slik bør det ikke være.

Ofte starter et prosjekt med en god ide og et behov om at noen jobber 20% med det på siden av sin vanlige jobb. Slik bør det ikke være.

Ofte er ideen kjempegod og med masse potensiale. Med det riktige utgangspunktet og de riktige verktøyene kan alt ligge til rette for suksess!

Det finnes spesifikke årsaker til at prosjekter mislykkes. Heldigvis betyr det at det også finnes suksessfaktorer og spesifikke prosesser man bruker for å lykkes.

Alle spørsmålene du har rundt prosjekt og prosjektarbeid finnes det svar på. Det finnes altså egne metodikker eller oppskrifter på hvordan man går frem når man jobber i prosjekt.

Et tips du skal få gratis av meg er å ha kontroll over prosjektets betingelser:

  • Kostnader
  • Tid
  • Kvalitet

Vit hva disse betingelsene utgjør i ditt prosjekt, at de henger sammen og at de påvirker hverandre. Ønsker man at prosjektet skal være ferdig før fristen, vil det mest sannsynlig påvirke enten kvaliteten eller prisen, eventuelt begge deler.

Kurs i Praktisk Prosjektledelse er et kurs som gir deg verktøykassen du trenger for å lykkes. Her får du både den generelle forståelsen for hva et prosjekt skal være og  kursmateriale til odel og eie. Du får også alle prosjektmalene som brukes på en egen minnepinne, de fleste både på norsk og engelsk. Det legges vekt på praktiske eksempler slik at du får maks utbytte av kurset.

Kurset passer for prosjektledere så vel som prosjektmedarbeidere. Jeg vil anbefale hele prosjektgruppen å dra sammen om det er mulig. Da kan dere jobbe sammen med oppgaver og få personlige tips fra kursholder. Det er alltid bra å være mer enn en på kurs, dette gir god forståelse for hverandres oppgaver og roller senere.

Men det aller viktigste er selvfølgelig at noen deltar i det hele tatt.

Så, hva venter du på? Meld deg på og sørg for at neste prosjekt blir en suksess!

Kurs er avholdt. En oversikt over alle våre kurs finner du her.

Mest populære