Gå til hovedsiden

Hva er PIM og hvorfor trenger vi det?

Skaper du gode opplevelser av produktene dine, skaper du også vekst for bedriften. PIM-systemer er en nøkkelbrikke for en effektiv prosess for å samle, foredle og levere fersk og riktig informasjon.

Konsentrert mann på hjemmekontor skriver notater ved siden av datamaskinen sin

Hva er PIM?

Et Product Information Management-system lar deg samle, håndtere og berike informasjon om produktene dine, skape en produktkatalog og distribuere det ut til nettbutikk og andre salgskanaler. Det gjør det mer effektivt å skape og levere engasjerende produktopplevelser til målgruppen din. 

Et PIM-system har tre viktige bestanddeler:

Fra flere kilder til ett og samme sted

PIM kobler seg til og samler informasjonen fra de forskjellige kildene du henter den fra. Med dette blir systemet en single source of truth, som vi sier på sidemål.

Tid tidligere brukt på å sammenligne PDF-er, logge seg inn på bildebanken og mase på leverandører kan brukes på andre nyttigere oppgaver. 

Folk og prosesser kobles sammen

Med en ordentlig prosess, vet en hvem, i hvilke roller, som skaper, håndterer og eierhvilke områder av katalogen og informasjonen. Dette danner en organisasjon som …

Artikkelen ble skrevet av Visma Digital Commerce, som nå er blitt twoday. Hele saken finner du på den nye bloggen deres.

Les saken hos twoday

Mest populære