Visma Digital Commerce

Netthandel fra A til Å

Få mitt tilbud nå

Trollweb og Meat Digital blir Visma Digital Commerce

Eksperter på netthandel

Etterspørselen etter netthandelsløsninger og relaterte tjenester øker kraftig både i Norge og i Europa. Kompetansen innenfor rådgivning, utvikling og forvaltning av denne type løsninger er derimot en knapphetsfaktor. Miljøet er lite og det er derfor avgjørende å skalere med de beste ressursene i markedet. Visma Digital Commerce er et team på nærmere 100 netthandelseksperter som daglig hjelper store og små selskaper som lever av salg i digitale kanaler.

Ta en titt på videoen under for å bli litt bedre kjent med oss i Visma Digital Commerce.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om hva som skjer innen netthandel, motta invitasjon til nyttige events og bli inspirert til å forbedre din netthandelsvirkshomhet.

Meld meg på 

100

netthandelseksperter

 

900+

nettbutikker levert

7

kontorer

Hvorfor velge Visma Digital Commerce?

Ærlige og direkte

Du kommer garantert til å få nei fra oss på flere ønsker, men vi kommer da alltid med en alternativ (og garantert bedre) løsning på utfordringen.

Bred erfaring

Med kunder innenfor stort sett alle segmenter har vi en veldig bred og solid forståelse for alle typer løsninger.

En sparringspartner

Vi pusher dere fremover. Vi følger med på alle trender og nye tjenester, og plukker ut det aller beste - som vi deler med våre kunder, og implementerer hos alle som ønsker.

Godt forhold til tilleggsleverandører

Vi er gode venner med stort sett alle tilleggsleverandører, og hjelper med alt som trengs. Vi kjenner i tillegg veldig godt våre konkurrenter, som vi også liker å omtale som våre venner, da vi sammen leverer Magento til så mange som mulig.

Først ute med Magento

Som en av verdens aller første leverandører av- og partnere med Magento, hoff-leverandør til stort sett alle kjernemoduler for det nordiske markedet (Klarna, Nets, Bring mm) og leverandør av snart 500 Magento-baserte nettbutikker skal man lete lenge etter en mer kompetent partner til sin netthandel-satsing.

Få pristilbud og bli kunde

Dersom du ønsker å få levert Magento fra de beste fyller du ut skjemaet nedenfor så tar en Magento-spesialist kontakt for å avklare detaljer og eventuelt sette opp et pristilbud. Utfylling av skjemaet er selvfølgelig ikke bindende på noe som helst vis. Du kan også ringe oss på 51 21 53 00 (08:00 - 16:00).

Vi trenger ditt samtykke.

Bli kunde

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.