Visma Digital Commerce

Spesialister på netthandel og Magento i Norge

 Hvorfor velge Visma Digital Commerce?

Ærlige og direkte

Du kommer garantert til å få nei fra oss på flere ønsker, men vi kommer da alltid med en alternativ (og garantert bedre) løsning på utfordringen.

Bred erfaring

Med kunder innenfor stort sett alle segmenter har vi en veldig bred og solid forståelse for alle typer løsninger.

                                                        

En sparringspartner

Vi pusher dere fremover. Vi følger med på alle trender og nye tjenester, og plukker ut det aller beste - som vi deler med våre kunder, og implementerer hos alle som ønsker.

Godt forhold til tilleggsleverandører

Vi er gode venner med stort sett alle tilleggsleverandører, og hjelper med alt som trengs. Vi kjenner i tillegg veldig godt våre konkurrenter, som vi også liker å omtale som våre venner, da vi sammen leverer Magento til så mange som mulig.

Først ute med Magento

Som en av verdens aller første leverandører av- og partnere med Magento, hoff-leverandør til stort sett alle kjernemoduler for det nordiske markedet (Klarna, Nets, Bring mm) og leverandør av snart 500 Magento-baserte nettbutikker skal man lete lenge etter en mer kompetent partner til sin netthandel-satsing.

Velg en leverandør med de høyeste sertifiseringene på Magento

Trollweb og Meat Digital blir Visma Digital Commerce

Hold deg oppdatert på IT og teknolog med Visma-bloggen

SQL-injeksjoner eksempler

4 eksempler på SQL-injeksjoner

| Teknologi

Vi gir deg noen eksempler på manuelle SQL-injeksjoner mot web applikasjoner, samt et eksempel på angrep mot en REST api. I tillegg vil du få en liste over verktøy for automatiserte SQL-injeksjoner.

Les mer
Krypto 101: Hva er det og eksempler på gode kryptoløsninger

Krypto 101: Hva er det og eksempler på gode kryptoløsninger

| Teknologi

I denne artikkelen skal vi ta en kikk på de forskjellige komponentene som benyttes i moderne krypteringsløsninger. Hva er det vi ønsker at kryptering skal løse for oss, og hvilke krav har vi til hvordan det blir implementert?

Les mer
SQL-injeksjoner: Hvorfor er det hackernes favorittvalg?

SQL-injeksjoner: Hvorfor er det hackernes favorittvalg?

| Teknologi

Siden 2003 har SQL-injeksjoner holdt seg på topp 10-listen over sikkerhetsproblemer. Hvorfor er det den største trusselen mot applikasjonssikkerhet? Hvorfor er det fremdeles aktuelt etter alle disse årene? Svaret er: det fungerer!

Les mer