Visma Digital Commerce

Spesialister på netthandel og Magento i Norge

 Hvorfor velge Visma Digital Commerce?

Ærlige og direkte

Du kommer garantert til å få nei fra oss på flere ønsker, men vi kommer da alltid med en alternativ (og garantert bedre) løsning på utfordringen.

Bred erfaring

Med kunder innenfor stort sett alle segmenter har vi en veldig bred og solid forståelse for alle typer løsninger.

                                                        

En sparringspartner

Vi pusher dere fremover. Vi følger med på alle trender og nye tjenester, og plukker ut det aller beste - som vi deler med våre kunder, og implementerer hos alle som ønsker.

Godt forhold til tilleggsleverandører

Vi er gode venner med stort sett alle tilleggsleverandører, og hjelper med alt som trengs. Vi kjenner i tillegg veldig godt våre konkurrenter, som vi også liker å omtale som våre venner, da vi sammen leverer Magento til så mange som mulig.

Først ute med Magento

Som en av verdens aller første leverandører av- og partnere med Magento, hoff-leverandør til stort sett alle kjernemoduler for det nordiske markedet (Klarna, Nets, Bring mm) og leverandør av snart 500 Magento-baserte nettbutikker skal man lete lenge etter en mer kompetent partner til sin netthandel-satsing.

Velg en leverandør med de høyeste sertifiseringene på Magento

Trollweb og Meat Digital blir Visma Digital Commerce

Hold deg oppdatert på IT og teknolog med Visma-bloggen

Smidig prosjektstyring

Hva er smidig prosjektstyring?

| Teknologi

Smidig prosjektstyring har blitt en svært populær utviklingsmetode. I denne artikkelen gjennomgår vi hva det er, forskjellen på fossefallsmetoden og smidige prosjekter, samt fallgruver man bør unngå.

Les mer
Sommerstudenter hos Visma Consulting sommeren 2020

Når resten av Oslo er stille er det fullstendig takeover hos Visma Consulting

| Teknologi

Hos oss er det ingen tegn til en rolig sommer. Vi fyller nemlig kontorene med spente, energiske og håpefulle studenter til sommerjobb.

Les mer
Hvordan skape verdi med AI

Hvordan kan du skape verdi med AI?

| Teknologi

For de fleste organisasjoner blir et AI-prosjekt evaluert etter de samme kriteriene som andre prosjekter. Det må et fornuftig business case til for å kunne starte et prosjekt.

Les mer