Visma Digital Commerce

Spesialister på netthandel og Magento i Norge

 Hvorfor velge Visma Digital Commerce?

Ærlige og direkte

Du kommer garantert til å få nei fra oss på flere ønsker, men vi kommer da alltid med en alternativ (og garantert bedre) løsning på utfordringen.

Bred erfaring

Med kunder innenfor stort sett alle segmenter har vi en veldig bred og solid forståelse for alle typer løsninger.

                                                        

En sparringspartner

Vi pusher dere fremover. Vi følger med på alle trender og nye tjenester, og plukker ut det aller beste - som vi deler med våre kunder, og implementerer hos alle som ønsker.

Godt forhold til tilleggsleverandører

Vi er gode venner med stort sett alle tilleggsleverandører, og hjelper med alt som trengs. Vi kjenner i tillegg veldig godt våre konkurrenter, som vi også liker å omtale som våre venner, da vi sammen leverer Magento til så mange som mulig.

Først ute med Magento

Som en av verdens aller første leverandører av- og partnere med Magento, hoff-leverandør til stort sett alle kjernemoduler for det nordiske markedet (Klarna, Nets, Bring mm) og leverandør av snart 500 Magento-baserte nettbutikker skal man lete lenge etter en mer kompetent partner til sin netthandel-satsing.

Velg en leverandør med de høyeste sertifiseringene på Magento

Trollweb og Meat Digital blir Visma Digital Commerce

Hold deg oppdatert på IT og teknolog med Visma-bloggen

ETL definisjon

Hva er ETL? Definisjon, prosess og verktøy

| Business Intelligence

ETL-prosessen spiller en nøkkelrolle i strategier for dataintegrasjoner. Men hvordan fungerer det egentlig og hvordan komme i gang?

Les mer
4 eksempler på Broken Authentication

4 eksempler på Broken Authentication

| IT-Sikkerhet

Broken Authentication er en utbredt metode for angripere å skaffe seg tilgang til nettsider. Men hvordan ser et slikt angrep ut egentlig? Vi gir deg 4 eksempler.

Les mer
Prinsipper for sikkerhetsdesign

Introduksjon til API-sikkerhet

| IT-Sikkerhet

APIer driver den teknologiske verden om dagen. Vi gir deg en detaljert introduksjon til API-sikkerhet, slik at du kan gjøre det vanskeligst mulig for angripere å bryte ned deres barrierer.

Les mer