Gå til hovedsiden

Hjelp, virksomheten vokser!

Rask vekst er ikke ensbetydende med langsiktig suksess. Se hvordan økonomisk rådgivning lar virksomheten din vokse trygt videre.

Økonomisk rådgivning skaper verdi

I de to foregående innleggene har jeg skrevet om viktigheten av en ekstern regnskapsfører når du skal starte egen bedrift med suksess, og ikke minst viktigheten av å rigge selskapet for vekst. Sistnevnte er en verdifull øvelse, som forteller deg noe om hva du bør gjøre i dag, for å oppnå den utviklingen i selskapet du ønsker i morgen.

Når gode råd (ikke) er dyre

Og det er nettopp når det endelig løsner og ordrene begynner å komme, at du skal kunne hente ut nok en effekt av å ha hatt en dyktig regnskapsfører som har gitt deg god rådgivning underveis. Det kan spare deg for betalingsproblemer og i verste fall konkurs. Nå er nemlig likviditet et nøkkelord. La oss si at du selger til kunder som krever én-tre måneders betalingsutsettelse, mens du samtidig må betale dine leverandører og/eller produsenter to-fem måneder før du i det hele tatt får levert varen til kunden. I prinsippet har du da utestående penger i opp til åtte måneder!

Rådgvining som skaper verdi

Ved å ha gode systemer som er rigget for denne veksten, vil du få korrekte data som gjør det enklere for deg å ha likvide midler – cash – til enhver tid. Med profesjonell, økonomisk rådgivning kan du blant annet få hjelp til et likviditetsbudsjett. Da vil det være enklere å unngå å havne leie i situasjoner som beskrevet over. På den måten kan du bruke all din tid og alle dine krefter på å vokse videre.

Vi kan hjelper deg med likviditetsbudsjettet og en rekke andre tjenester knyttet til økonomisk rådgivning.

Mest populære