Regnskapsfører

Vi hjelper deg til mer lønnsom drift.

Kontakt oss

Regnskapsfører som bidrar til økt bunnlinje

Den rette regnskapsføreren gjør bedriften din mer lønnsom. Han kjenner bedriften din, markedet og bransjen og vil være en god økonomisk rådgiver. De fleste bedriftseiere trenger en sparringspartner som ser virksomheten med nye øyne. En som kombinerer sin erfaring med dine regnskapsdata for å gi råd om hva som kan forbedres.

Hos Visma kan du velge mellom en regnskapsfører på et av våre 50 regnskapskontorer i Norge eller en regnskapsfører på nett. Du velger det som passer deg best. Se hva vi tilbyr under.

Lokal regnskapsfører

Vi hjelper deg med regnskapet der du er

Våre regnskapsførere kjenner markedet du konkurrerer i og møter deg når du har behov for det. Vi har 50 regnskapsbyråer i Norge - finn et nær deg.

Regnskapstjenester på nett

Lønn og regnskap på nett til faste lave priser

Med Visma SmartAccounting får du regnskapstjenester på nett med trygghet fra din online regnskapsfører. Fra 990,- per måned.

Hvorfor bruke en regnskapsfører?

Regnskap kan være både tidkrevende og vanskelig. Frigjør dyrebar tid med en ekstern regnskapsfører på laget. Som din regnskapsfører er vi også din økonomiske rådgiver. Våre regnskapsførere leverer innsikt og analyse. I bunnen ligger selvsagt et korrekt utført regnskap. Med smarte nettløsninger har det heller aldri vært enklere å samarbeide med regnskapsfører.

Lyst å vite mer eller få et tilbud? Kontakt oss her.

 

Vi kan blant annet hjelpe deg med:

  • Bokføring
  • Fakturering
  • Lønn
  • Rapportering
  • Årsoppgjør
  • Bedriftsøkonomisk rådgivning

Vi er autoriserte

Du skal være trygg når du velger Visma. Vi er et autorisert regnskapsførerfirma og vi har autoriserte regnskapsførere på alle våre kontorer.

Skatteetaten anbefaler selvstendige næringsdrivende å benytte seg av autorisert regnskapsfører, da et til dels skiftende og komplisert regelverk gjør at den næringsdrivendes hverdag kan bli lettere med profesjonell ekstern hjelp. Mange misforståelser og unødvendige henvendelser fra skattemyndighetene kan unngås dersom flere virksomheter velger å benytte seg av ekstern regnskapsfører. Dette vil spare ressurser.

Din lokale regnskapsfører

For deg som ønsker å samarbeide med et lokalt regnskapsbyrå, så har vi 50 regnskapsbyråer rundt om i Norge. På alle lokalkontorene har vi autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innen økonomi, lønn og HR.

Kontorer i de største byene finner du her:

En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.

 

Visma har 50 regnskapsbyrå rundt om i Norge

Nytt selskap...

...men ikke kommet i gang med regnskapet?

Enten du har tanker om å starte et selskap eller du allerede har registrert et kan en regnskapsfører fra Visma hjelper deg med å velge selskapsform, registrere selskap eller komme i gang med regnskap og rapportering til myndighetene.

Kontakt oss her

Enkelt med Visma programvare

For deg som bruker Vismas programvare er det enkelt å samarbeide med en regnskapsfører. Du har til enhver tid tilgang til alle data i nettskyen, og kan enkelt ta i bruk smarte løsninger for alt fra fakturering, til føring av reiseregninger, til rapportering.

Vil du vite mer om våre løsninger? Her er våre mest populære regnskapssystem: Visma eAccounting, Visma.net, Visma Global og Visma Business. Med Visma Lønn blir også samarbeidet med regnskapsbyrået på lønn og HR enda enklere.

 

For regnskapsbyrå

Med våre bransjeløsninger for regnskapsbyrå, har du det du trenger for å betjene dine klienter på best mulig måte. Du får full kontroll og oversikt internt, sømløs informasjonsflyt mellom byrå og klient, samtidig som du kan tilby dine klienter en rekke nettbaserte løsninger som forenkler både din og deres hverdag.

Vi har løsningene, uansett om du er et lite eller stort regnskapsbyrå.

 

Nytt innen regnskap?

Ønsker du å holde deg oppdatert innen fagområdet regnskap og skatt? Du finner mange gode artikler om temaet på Visma-bloggen skrevet av våre økonomiske rådgivere og advokater.

Følg Visma-bloggen her. 

Mer kompetanse?

Ønsker du å styrke din kompetanse innen regnskap og økonomi? Vi tilbyr kurs og kompetanseheving i grunnleggende regnskapsføring, enkel regnskapsanalyse og økt regnskapsforståelse.

Se våre regnskapskurs her

Lurer du på noe?

Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss snart.