Gå til hovedsiden

Hei fra Riga!

Her kommer et lite innlegg fra flyplassen i Riga. Internsene Stine og Steinar er på vei hjem fra sin første jobbreise.

20150707210654

Etter en mottakelseslunsj var vi klare for en aldri så liten workshop med Managing Director og Business Process Manager. Målet var todelt; vi skulle presentere noen av våre funn som var relevant for dem og de skulle bidra med input videre til vårt prosjekt. Vi fikk nyttige innspill på både ulike shoringmodeller og hva som bør danne beslutningsgrunnlag for hvor man velger å lokalisere shoringenhetene. Alt i alt superspennende å høre deres perspektiver på disse temaene som vi har jobbet med de siste ukene.

Vi fikk heldigvis også se mer enn kontorlokaler og hotellrom. Vår latviske vert var serviceinnstilt som få, og kjørte oss rundt hvor enn vi ville. Vi fikk oppleve både gamlebyen, et sjokolademuseum og ikke minst latvisk mat. Sistnevnte er virkelig det vi ville kalt sikringskost – og det i voksne porsjoner.

Riga – takk for oss for denne gang.

Mest populære

  • Lønn på 1. og 17. mai

    Lønn på 1. mai og 17. mai

    På våren er det mange røde dager på kalenderen og i den sammenheng får vi mange spørsmål knyttet til arbeidstakers rett på lønn for disse «fridagene».

  • Dette er Lean

    Lean manufacturing er en produksjonsmetodikk for varer og tjenester som stammer fra Toyota Production System (TPS). Målet er å forbedre lønnsomheten ved å eliminere all bruk av ressurser som ikke bidrar til å skape verdi for sluttkunden. I Visma spiller lean en viktig rolle og vi jobber aktivt mot å etterleve prinsippene filosofien er bygget på.