Gå til hovedsiden

Fra storbyliv til Stranda og Sunnmørsalpene

Fredag 19. januar dro Visma bWise til Strandafjellet og Sunnmørsalpene. Vi var spente og forventningsfulle! En etterlengtet tur for å utforske egne grenser, stifte nye bekjentskaper, men også for å utfordre komfortsonen. Hva var det vi egentlig hadde sagt ja til denne gangen?

Utsikt over Stranda skianlegg

Programmet for helgen var spikret og første stopp på agendaen var båttur fra Ålesund Lufthavn inn til Stranda som ligger i hjertet av Sunnmørsalpene. Det var først om bord i båt at vi forstod hvor flotte omgivelser helgen skulle by på.

Ved ankomst på Stranda Hotell ble det holdt en faglig workshop av daglig leder i Visma bWise, Torstein Thorsen og HR direktør i Visma Consulting, Ellen Marie Nyhus. En workshop med ny giv, og innhold for engasjerte og motiverte ansatte. 2018, vi er klare for deg!

Ved overstått faglig workshop gikk stafettpinnen videre til Uteguiden som informerte om helgens aktiviteter og påfunn. Agendaen for helgen var satt og vi kunne se frem til aktiviteter som trugetur, topptur og alpint ved Stranda Skianlegg. Smilet kunne ikke bli større i møterommet på Stranda hotell denne ettermiddagen.

Sekken ble så pakket og vi stålsatte oss for truger i mørket på Strandafjellet. En morsom opplevelse og med pågangsmot fra samtlige kriget vi oss oppover snøen og utallige høydemeter. Vel oppe intetanende om hjemturen, og hvor gøy det er å gå på truger i nedoverbakke.

Som om ikke workshop og trugetur var nok, fikk vi servert deilig 3-retters på hotellet senere på kvelden med lokale råvarer fra Stranda. For en dag, vi kunne nesten ikke vente til lørdag og hva vi hadde i vente.

   

Lørdagen kom og tidlig morgen tok stolte bWisere på seg sitt fineste turutstyr for å gå på topptur på ski. Vi skulle bestige Blæja, et fjell på hele 1420 moh. Blæja er et av det mest populære skitoppene i Sunnmøralpene og det er en fantastisk utsikt på toppen. Her ble både kondisjon og balanse satt på prøve, og samtlige kjempet seg til toppen. En utrolig følelse av samhold, mestring og vennskap.

     

Stranda Skianlegg var også en opplevelse i seg selv. Hvis du trodde du hadde sett fin utsikt tidligere anbefales det å ta turen, for dette toppet virkelig alt. Fantastisk beliggenhet, løyper du bare kan drømme om – gondoler som tar deg med helt til toppen og landskap som passer rett inn i et postkort. For ikke å nevne fantastiske guider fra Uteguiden med teknikkurs og afterski på Stova ved dagens slutt.

Søndag kjørte vi reprise av lørdagen. Det var nye topper som skulle bestiges og løyper på Strandafjellet som skulle kjøres.

Helgen er vel overstått, og vi skulle gjerne dratt tilbake. Tilbake er hverdagen, men minnene vil alltid være med oss. Det er noe med opplevelser med gode kollegaer, og samtidig utfordre seg selv med aktiviteter vi vanligvis ikke gjør i storbyen.

Kanskje det er du som blir med oss på neste tur?

https://www.visma.no/consulting/konsulent-jobb/bi-konsulent/

Mest populære