BI-konsulent

 

Hva er en BI-konsulent?

En BI-konsulent bruker teknologi for å omdanne tall og data til verdifull forretningsinformasjon.

 

Hva gjør en BI-konsulent i Visma Consulting?

Eksempler på oppgaver: analyse, modellering, arkitektur, design, konfigurasjon, integrasjon og rapportering.

Svein Morten Drejer

BI-konsulent

– Som BI-konsulent benytter jeg teknologi som grunnlag for å gjøre om data til informasjon. Jeg er glad i og komfortabel med tall, både å håndtere store mengder data og å benytte avanserte statistiske modeller. Jeg samarbeider med kunden for å sikre at løsningene vi lager faktisk realiserer verdiene som ligger i dataene deres. Jeg jobber som en del av et prosjektteam, men har mye selvstendig ansvar. For å lykkes som BI-konsulent tror jeg at det er viktig å ha god forståelse for kundens forretningsmodell, for å levere nyskapende, brukervennlige og verdifulle løsninger.

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

 

Vi tilbyr

  • Kontinuerlig kompetanseutvikling i et engasjert fagmiljø.
  • Spennende prosjekter som løser virkelige samfunnsutfordringer.
  • God intern mobilitet og mulighet til å prøve nye roller.
  • Gode betingelser i form av lønn, pensjon og forsikring.
  • Et ungt og sosialt miljø med trivelige kolleger.

 

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger