Analytics- og BI-konsulent

Vil du være med Visma å skape Norges ledende Analytics-miljø?

Visma Consulting og Visma bWise er begge selskaper i Vismakonsernet. Sammen har vi det sterkeste fagmiljøet og leverer de viktigste prosjektene innenfor Analytics og BI. Med 70 dyktige konsulenter i Norges ledende Analyticsmiljø opplever vi stor pågang etter våre prosjekter og trenger flere dyktige kolleger.

Vi skaper innsikt i virksomheter og i samfunnet gjennom avanserte analyser og løsninger. Hos oss vil du jobbe med de mest spennende Analytics, Information Management og Business Intelligence-prosjektene i markedet. Vi tror på enkle løsninger med bruk av det nyeste innenfor teknologi, heller en de store monolittiske løsningene. Samtidig er vi landets fremste på Qlik-løsninger, samt Tableau og Microsoft BI.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har noen av de følgende kvalifikasjoner:

Det er en fordel om du har høyere utdannselse innen teknologi, realfag eller økonomi.

 

 

Stillinger


 

Konsulent

Du har fått et par års erfaring og begynner å bli kjent med bransjen. Men du føler at du fortsatt har mye å lære, ønsker nye utfordringer og kanskje at ditt første arbeidsforhold ikke ble helt som forventet. Vi forventer ikke at du er ekspert, men kan arbeide med konkrete oppgaver og har erfaring med noen relevante teknologier og verktøy.

Søk her

Seniorkonsulent

Du har minimum 5 års erfaring innenfor analytics, information management og business intelligence. Du kan ha både funksjonell eller teknisk bakgrunn, og kan være både generalist eller ekspert på en av våre strategiske plattformer. Det viktigste er at du er komfortabel i en seniorrolle, som arkitekt, prosjektleder eller sjefsutvikler.

Søk her

Fyrtårn innenfor Analytics

Du anser deg selv som et fyrtårn innenfor analytics og vi kan bruke deg i spissen av vår satsning. Du er en av bransjens beste innenfor fagfeltet, ikke redd for å fronte større prosjekter, og stikke deg frem på konferanser. Du kan ha både teknisk eller funksjonell innfallsvinkel til fagområdet, men vi er sikre på at du har en stor forståelse for fagfeltet på tvers av kundebehov, teknologier og løsninger. Du bør også ha klare visjoner om fremtiden innenfor analytics. Den rette kandidat vil få stort faglig og kommersielt ansvar i organisasjonen, med oppgaver etter nærmere avtale.

Søk her

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap?


Legg igjen e-postadressen din så hører du fra oss.

Portrett av en Visma konsulent

Håper vi snakkes!

Mouna Arntsen Benounis
HR Consultant

Ønsker du mer informasjon om dine karrieremuligheter hos oss?

Kontakt oss i dag!