Analytics- og BI-konsulent

Vil du være en del av Norges ledende Analytics-miljø?

Visma Consulting og Visma bWise er begge selskaper i Visma-konsernet. Sammen har vi det sterkeste fagmiljøet og leverer de viktigste prosjektene innenfor Analytics og BI. Med 70 dyktige konsulenter i Norges ledende Analyticsmiljø opplever vi stor pågang etter våre prosjekter og trenger flere dyktige kolleger.

Vi skaper innsikt i virksomheter og i samfunnet gjennom avanserte analyser og løsninger. Hos oss vil du jobbe med de mest spennende Analytics, Information Management og Business Intelligence-prosjektene i markedet. Vi tror på enkle løsninger med bruk av det nyeste innenfor teknologi, heller enn de store monolittiske løsningene. Samtidig er vi landets fremste på Qlik-løsninger, samt Tableau og Microsoft BI.

Vi ser både etter deg som er en ganske fersk utvikler, er en senior utvikler eller arkitekt, Data Scientist eller er en forretningsorientert BI-konsulent.

Det er en fordel om du har høyere utdannselse innen teknologi, realfag eller økonomi.

 

 

Stillinger


 

BI-konsulent

Du har fått et par års erfaring og begynner å bli kjent med bransjen. Men du føler at du fortsatt har mye å lære, ønsker nye utfordringer og kanskje at ditt første arbeidsforhold ikke ble helt som forventet. Vi forventer ikke at du er ekspert, men kan arbeide med konkrete oppgaver og har erfaring med noen relevante teknologier og verktøy.

Les mer og søk her

Data Scientist

Visma anser maskinlæring og kognitiv teknologi som en viktig muliggjører for den neste bølgen innenfor automatisering. Vi har mange spennende prosjekter som benytter maskinlæring og kognitiv teknologi til å løse kundeutfordringer som ikke lar seg løse med tradisjonelle tilnærminger. Vi benytter maskinlæring og kognitive teknologier til operasjonelle problemstillinger som automatisering, samt løsning av analytiske utfordringer. Analyse og bearbeiding av data står helt sentralt i dette arbeidet. Vi jobber både med åpne rammeverk og skytjenester.

Vi ser etter deg som har en Data Scientist profil, Data Engineer profil eller har erfaring med å utvikle applikasjoner som benytter maskinlæring og kognitive teknologier. Vi har plass til både deg som har solid erfaring innenfor disse områdene, og deg som er ganske fersk.

Les mer og søk her

Læring på jobben

For at vi skal kunne oppdatere og utvikle kunnskapen vår innenfor ulike områder har vi dannet en rekke faggrupper. Gjennom faggruppene kan konsulenter med like interesser og oppgaver komme sammen og diskutere problemstillinger de møter i prosjekt. I faggruppene kan man dele nye oppdagelser og erfaringer med andre konsulenter, holde workshops med eksterne gjester eller delta på fagarrangementer. Når konsulentene jobber aktivt sammen for å øke sin egen kunnskap og kompetanse, bidrar dette til å utvikle oss som firma.

Ønsker du mer informasjon om stillingen eller om oss som selskap?


Legg igjen e-postadressen din så hører du fra oss.

Portrett av en Visma konsulent

Håper vi snakkes!

Mouna Arntsen Benounis
HR Consultant
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.