Bli med oss og skap en datadreven hverdag!

Årene vi har lagt bak oss viser hvor raskt samfunnet kan endre seg, og vi har erfart hvordan en pandemi har påvirket oss både som samfunn og enkeltmennesker. 

I Visma bWise jobber vi på tvers av bransjer og organisasjoner, og vi har sett hvor viktig det har vært for både mennesker og næringsliv å tilpasse seg. Omstilling er krevende, men vi er stolte over å ha hjulpet kundene våre over i en ny hverdag.

Med store og raske endringer er det ekstra viktig med ferske data og gode analyser. Vi hjelper våre kunder å gå fra nedlåste data til levende analytics. God beslutningsstøtte og avansert analyse har reddet arbeidsplasser i privat sektor, ført til bedre helsetjenester og skapt åpenhet rundt offentlige støtteordninger.

I Visma bWise er vi 100 konsulenter som jobber innenfor Analytics og Business Intelligence. Vi opplever stor pågang etter våre tjenester og trenger flere dyktige kolleger! Vil du være med på laget?

Vi ser et tydelig skifte fra at BI-løsninger blir brukt til rapportering og å se i bakspeilet, til at løsningene blir kritiske i den daglige driften til våre kunder. Mulighetene for å koble på maskinlæring og prediksjon inn i analyseverktøyene stiller nye krav til både dataplattform og kompetanse på ulike skyteknologier.

Vi skaper innsikt i virksomheter og i samfunnet gjennom avanserte analyser og løsninger.

Hos oss vil du bli en del av Norges sterkeste fagmiljø innenfor Analytics og BI, med gode kollegaer som alltid er klare for å hjelpe med å løse nye utfordringer. Takhøyden er stor og vi har en mangeårig kultur for å dele kunnskap med hverandre. Hver måned har vi fagkvelder der ansatte deler erfaringer fra prosjekter, noe nytt de har lært på kurs, ny funksjonalitet i verktøyene vi arbeider med, eller bare noe morsomt som kan være av interesse for flere. Disse fagkveldene er også et viktig sosialt samlingspunkt over en god middag med gode kollegaer – en tradisjon alle har blitt veldig glad i og som vi gleder oss til å ta opp igjen.

Vi vil komme i kontakt med deg som ser verdien av å benytte data til å ta forretningskritiske beslutninger på rett grunnlag. Deg som er nysgjerrig av natur, og er glad i å lære nye ting selv flere år etter endt skolegang.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være

 • Bruke moderne og markedsledende teknologi til å løse våre kunders analyse- og rapporteringsbehov
 • Utarbeidelse av funksjonelle og tekniske arkitekturer som understøtter bruk av moderne skyplattformer
 • Utvikling av løsninger for dataflyt, stordata og datavarehus
 • Utvikling av datavisualisering, rapporter og portaler
 • Utarbeidelse og utvikling av avanserte analytiske modeller som nyttegjør seg av det siste innen maskinlæring og AI
 • Verifikasjon og kvalitetssikring av løsninger

Vi ser etter deg som har

 • Relevant teknologisk utdanning på master- eller bachelornivå
 • Kjennskap til teknologier, arkitekturer og konsepter for dataflyt, stordata og datavarehus
 • Kjennskap til datavisualiseringsteknologier som Qlik, Tableau, Power BI etc.
 • Sterke analytiske evner og kan utarbeide avanserte analyser

Personlige egenskaper

 • Engasjert og nysgjerrig. Du er oppdatert på teknologiske trender og har lyst til å lære og lære bort
 • Systematisk og strukturert. Du jobber effektivt og evner å bryte ned komplekse problemer og finne enkle løsninger
 • Gode kommunikasjonsevner. Flytende norsk skriftlig og muntlig

Har du spørsmål til stillingen må du gjerne ta kontakt med Mouna Arntsen Benounis, HR Manager, på telefon 47380131 eller Petter Stray, konsulentsjef, på telefon 99706224.

 

Søk på stillingen som BI- og Analytics-konsulent her

Andreas-Skagestad-farge.jpg
- Vi har vi mange forskjellige kunder og prosjekter i ulike omfang, som gjør at man har mulighet til å møte et bredt spekter av problemstillinger og teknologier. Det er alltid noe nytt man kan lære seg, og nye muligheter for å vokse

Andreas Skagestad, Solution Architect i Visma bWise

Ragnhild-farge.jpg

- Jeg har de beste og flinkeste kollegaene! I Visma bWise får jeg jobbe på mange spennende prosjekter, hvor vi er tett med kunden om å skape innsikt, samt hjelpe dem i beslutningstakingen.

Ragnhild Johannessen, Seniot Consultant i Visma bWise

Se flere ledige stillinger i Visma bWise

Vi utvider stadig teamet og er på jakt etter folk til ulike roller i selskapet. 

Sjekk ut flere ledige stillinger her