Gå til hovedsiden

Første måneden til Nytt Krutt 2017

Vi i Nytt Krutt 2017 består av hele 19 nyutdannede personer med ulik bakgrunn. I løpet av den første måneden i Visma Consulting har vi fått et godt innblikk i både konsulenttilværelsen og bedriftskulturen.

nytt krutt 2017

I starten ble alle delt inn i to ulike prosjekter hvor vi fikk bryne oss på ulike teknologier og utfordringer. Mens den ene gruppen utviklet et verktøy som skal brukes til å kartlegge tekniske ferdigheter hos fremtidige jobbsøkere hos Visma Consulting, jobbet den andre gruppen med Business Intelligence (BI). Vi som jobbet med BI skulle utvikle både en løsning som presenterte interessant innsikt med ulike visualiseringer for en kunde, samtidig som vi skulle sammenligne de tre BI-verktøyene Power BI, Qlik og Tableau for å finne styrker, svakheter og beste bruksområder. Etter en lærerik og utfordrende måned med prosjektarbeid, ble alles løsninger presentert for ledelsen og vi høstet gode tilbakemeldinger.

Den første måneden bestod derimot ikke bare av prosjektarbeid. Det var mye sosialt og faglig opplegg, bestående av blant annet Fangene på Fortet, diverse kurs, fotballturnering, fagkvelder, swingkurs og mye god mat og drikke. De aller ivrigste fikk også prøvd seg på ulike situp-grupper som Cageball, Barrys Bootcamp og turgruppa, som arrangerte fjelltur til Rondane. I tillegg ble prosjektperioden avsluttet med en velfortjent fest før vi alle sammen skulle ut i nye, ulike prosjekter.      

Det er litt trist å ikke se alle sine nye, gode venner hver dag lenger, men heldigvis er mange på samme prosjekt og vi sees fortsatt ofte på ulike kurs og fagsamlinger, sosiale treff og gjennom situp-gruppene. Vi vet allerede at vi skal på fagsamling til Holmen Hotell i løpet av høsten og Madrid til våren, Nordic Meetup i København i november og på hyttetur til Hemsedal i februar.

Alt i alt kunne vi ikke bedt om en bedre start og mottakelse i Visma Consulting. Det føltes trygt og godt å starte samtidig som 18 andre i samme situasjon som deg selv og på en måned har vi allerede lært så mye nytt, samtidig som vi har fått mange gode venner og kollegaer. Traineeprogrammet Nytt Krutt gjør overgangen fra skolebenken myk, og Visma Consulting har en bedriftskultur som gjør at du føler deg inkludert, sett og motivert fra første stund.

Ønsker du å bli en del av Nytt Krutt 18? Søk her da, vel!

Mest populære