Gå til hovedsiden

Flytt til skyen med bare ett tastetrykk

Se for deg at sjefen din spør om du kan flytte den lokale analysearkitekturen ut i skyen, og du skal være ferdig innen neste uke. Hvordan ville du reagert? Ville du fått panikk, eller ville du bare trykke på en knapp og fortelle sjefen at det allerede er tatt hånd om?

Flytt til skyen med bare ett tastetrykk

Migrasjon med ett tastetrykk

Det er faktisk mulig å gjøre jobben så enkelt som i siste scenario. Du kan raskt og enkelt flytte dataene dine fra on-prem og ut i skyen med Discovery Hub fra TimeXtender.  Discovery Hub er nå sertifisert av Microsoft Azure, og du kan dermed flytte din eksisterende lokale datainfrastruktur til skyen med kun ett tastetrykk.

Discovery Hub brukes nettopp for å bygge et fleksibelt og informasjonsfokusert dataområde på Microsoft Data-plattformen. Programvaren gir en robust mulighet til å flytte arkitekturen, og tilrettelegger for å enkelt administrere data på ulike måter – koble til mange ulike datakilder, flytte og modellere data fritt, kategorisere data på en effektiv måte og rapportere på hele livssyklusen til dataene – alt i ett enkelt front-end miljø.

– Når det gjelder TimeXtender så er det først og fremst «time to market» som imponerer. Jeg har vært ansvarlig for mange BI-prosjekter tidligere men aldri fått til så mye på så kort tid, og med så få ressurser.

Liv Bøstrand, Business Intelligence manager, Formuesforvaltning AS

Les hele casen til Formuesforvantning her.

Det er ikke nødvendig å finne opp hjulet på nytt når du skal flytte fra gammel til ny teknologi. En analysearkitektur bygd i Discovery Hub kan takle all underliggende teknologi. Det betyr at å flytte hele analysemiljøet ditt til skyen kan bli gjort på én dag, og alt skjer automatisk.

Er du klar for å flytte ut til skyen?

Det kreves ofte mange manuelle steg når man skal flytte til en skyløsning. Ved å automatisere de repetitive oppgavene som ofte er involvert, frigjøres de ansattes tid og ressurser, og de kan dermed bruke tid på forretningskritiske oppgaver.

Mange kunder opplever så mye som 70 % tidsreduksjon på oppsett og en 60-80 % reduksjon i vedlikeholdsarbeid, uavhengig av om de bruker en lokal-, sky- eller hybridløsning.

Uansett hva behovet ditt er – å bygge avansert AI og prediktive analysemodeller, selvbetjent dataanalyse eller å sikre rapportering for hele organisasjonen med én versjon av sannheten – sørger Discovery Hub for at dataene umiddelbart blir tilgjengelig i riktig format for din bedrifts behov.

Øyeblikkelig tilgang til data med TimeXtender:

Les mer om TimeXtender her.

Mest populære