Visma og Ungt Entreprenørskap film.

Filmpremiere: Visma & Ungt Entreprenørskap – The Movie

Det skjer mye på ett år.

Som nasjonal samarbeidspartner til Ungt Entreprenørskap gir vi bort en fantastisk gavepakke med gratis programvare til alle ungdoms- og studentbedrifter. Vi holder ulike webinar, regnskapskurs for studentbedrifter og mye mer.

I tillegg har Visma en egen satsing på undervisning og utdanning med skolelisenser for de skolene og lærerne som er interesserte i å sprite opp undervisningen litt.

Vi har nå vært samarbeidspartnere i nesten ett år og for å oppsummere det spennende året som har gått har vi i Visma laget en liten film som tar for seg eventyret så langt.
Så sett deg tilbake, finn frem popcornet og snurr film!

Ønsker du å vite mer om denne gavepakken? Se hva Snill Gorilla SB som brukte oss i fjor sa eller bare ta kontakt med prosjektleder Carine S. Næss på carine.naess@visma.no / 98 88 13 20

Carine S. Næss har jobbet hos Visma i 3 år. Hun har en bachelorgrad i Internasjonal Markedsføring fra BI i Oslo og Nanyang Technological University i Singapore. Etter å ha blitt godt kjent med Visma sine kjerneområder på MCK, jobber hun nå som Project Manager for Visma skolelisenser og Ungt Entreprenørskap.
Connect with Carine S.: