Gå til hovedsiden

Snill Gorilla brukte Visma programvare

Skal du eller noen du kjenner ha ungdomsbedrift eller studentbedrift via Ungt Entreprenørskap i år? Gjør som Snill Gorilla SB da vel og bestill gratis programvare fra Visma.

Snill Gorilla SB
Snill Gorilla SB

I fjor ble Visma nasjonal samarbeidspartner til Ungt Entreprenørskap Norge og vi bestemte oss for å tilby alle UE-bedrifter en gavepakke med gratis programvare.

Programvarepakken består av Visma eAccounting, nettbasert regnskap og fakturaprogram, samt Visma Webshop + som er hjemmeside med mulighet for nettbutikk. Alt du trenger altså.

Det var flere UE-bedrifter som valgte å benytte seg av våre programmer under skoleåret som var og en av de var Snill Gorilla SB, en studentbedrift med fokus på miljøvennlige og veganske produkter. Disse produktene solgte de via sin hjemmeside og nettbutikk laget i Visma Webshop + og regnskapet holdt de styr på med Visma eAccounting.

snillgorillahjemmeside1

Dette er hva de mente om programvarepakken fra Visma:

«eAccounting er veldig enkelt å bruke. Nettside og nettbutikk blir satt opp i en fei og det er positivt at det finnes avtaler med Nets og at PayPal-løsning klart med en gang»

«Det er et godt utvalg av tema og designløsninger i Webshop + og den blokkbaserte oppbygningen er veldig lett å bruke, selv for de som ikke kan noe som helst om nettsider. Det går litt på bekostning av frihet til å utforme siden akkurat som en vil, men spesielt til nettbutikk er den veldig grei»

«Integrering mellom eAccounting og Webshop + er veldig nyttig. Vi har brukt eAccounting mest til håndtering av artikler og lager. Veldig nyttig å ha regnskapsprogram på nett. Da kan en gi tilgang til de som har bruk for det og kan styre det fra forskjellige PC-er»

– Heine Kjosås (Økonomiansvarlig)

 

Skal du eller noen du kjenner ha ungdomsbedrift eller studentbedrift? Bestill gratis programvare fra Visma!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GMzCYPKWYds&w=560&h=315]

Mest populære

  • Lønn på 1. og 17. mai

    Lønn på 1. mai og 17. mai

    På våren er det mange røde dager på kalenderen og i den sammenheng får vi mange spørsmål knyttet til arbeidstakers rett på lønn for disse «fridagene».

  • Dette er Lean

    Lean manufacturing er en produksjonsmetodikk for varer og tjenester som stammer fra Toyota Production System (TPS). Målet er å forbedre lønnsomheten ved å eliminere all bruk av ressurser som ikke bidrar til å skape verdi for sluttkunden. I Visma spiller lean en viktig rolle og vi jobber aktivt mot å etterleve prinsippene filosofien er bygget på.