Gå til hovedsiden

Få en enklere hverdag med digital underskrift

Digital underskrift passer for deg som ønsker å få fortgang i signeringsprosessen og bruke tiden mer effektivt, og akkurat det får du med Visma Addo.

Digital signatur
Digital signatur med mobil

Du kjenner kanskje igjen følelsen. Å innhente en underskrift kan være en langsom prosess. Det kan ofte føles som en evighet fra man sender ut kontrakten til den kommer tilbake ferdig underskrevet. I en travel hverdag, hvor folk sitter i møter, snakker i telefon, og kopper med kaffe skal inntas, så er det ikke alltid at man kan prioritere å skrive under på dokumenter med det samme. Det finnes heldigvis en løsning som reduserer, om ikke tar helt vekk, den langsomme prosessen. Med digital underskrift får du hentet inn de underskriftene du trenger på et øyeblikk.

Ta vekk strevet – skriv under digitalt

Digital underskrift er ikke bare til fordel for deg, det er også til fordel for dine kunder og samarbeidspartnere.

Arbeid mer effektivt: Glem alt som har med printing, fysisk signering og overlevering av dokumenter. Med Visma Addo gjør du alt digitalt på få minutter. Enkelt og effektivt.

Forsterk din sikkerhet: Med Visma Addo kan du arkviere allerede signerte dokumenter i et sikkert og GDPR-compliant miljø.

Gjør det enkelt: Gjør det enkelt for dine mottakere å skrive under på kontrakter og andre dokumenter med touch-underskrift eller BankID.

Ønsker du å prøve Visma Addo? Send de første dokumentene gratis, og se selv hvor raskt og enkelt det er. Opprett en gratis profil på 2 minutter, så er du klar til å sende dine første dokumenter med digital underskrift.

Prøv Visma Addo

Er du en selger? Selg mer med digitale underskrifter

De fleste selgere kjenner seg igjen i salgsprosessen hvor man ringer og følger opp en potensiell kunde som ønsker å lese nøye gjennom tilbudet før de tar en beslutning. Er du en av de som ofte lurer på om kunden har åpnet det du har sendt over eller om tilbudet i det hele tatt har kommet frem? Med Visma Addo slipper du å lure. Visma Addo sender deg nemlig varsel når mottakeren har åpnet dokumentet slik at du kan følge opp med en gang. Vår erfaring tilsier at den innsikten kan være med på å lukke flere salg.

Skriv under digitalt med BankID – helt trygt

Vi vet at i noen situasjoner så stilles det store krav til sikkerheten når man skal signere et dokument. Med Visma Addo kan du være helt trygg på at du får en sikker signeringsprosess. Du kan blant annet velge at mottakeren skal verifiseres ved bruk av BankID eller via SMS som sikkerhet. Da kan du være sikker på at det er den rette personen som skriver under i andre enden. 

Visste du at mer enn 2 000+ bedrifter henter inn underskrifter med digital signeringsløsning fra Visma Addo?

Webinar: Effektiviser med digital signatur

Men hvordan fungerer digital underskrift?

Det er veldig enkelt. I stedet for å sende det som skal skrives under via mail eller fysisk post, laster man bare opp dokumentet og legger til mottakerens e-post adresse. I løpet av få sekunder er dokumentet sendt over til mottaker og er klar til signering.

Et verktøy fra Nord-Europas største IT-virksomhet

Visma Addo er et av mange digitale verktøy fra Visma. Vi har mer enn 10. 000 ansatte som hver dag gjør hverdagen til over 1 million kunder kunder mer effektiv verden over. Det gjør vi med digitale verktøy som Visma Addo, men også verktøy som Datalønn, ProLønn, Dinero, e-conomic og mange andre produkter og tjenester innen eksempelvis lønn, HR, ERP, regnskap og forretningsutvikling.

Ønsker du å vite mer?

Les mer om Visma Addo her

Mest populære