Visma-Addo-NO-kundelogoer-desktop.svg

 
 

Effektiv* signaturløsning for mer enn 4000+ bedrifter

1-2-3-send-01-no.png

En overraskende enkel løsning

Automatiser, optimer og forenkle måten du innhenter underskrifter på. Visma Addo er en brukervennlig, juridisk bindende digital signaturløsning til dine kontrakter.

Prøv gratis

 

Øk produktiviteten

Få dokumenter underskrevet på få minutter

Det har aldri vært enklere å sende dokumenter direkte til kundenes innboks for digital signering. Unngå flaskehalsene som er forbundet med å vente på underskrifter, og innhent underskrifter og nødvendig informasjon på et øyeblikk. Opprett en konto, last opp et dokument og send det første dokumentet på noen få minutter.

Prøv gratis

Se priser

notification-signing-01-no.png
 
 
signing-on-document-01-no.png

Strømlinjeform organisasjonen din

En forenkling av hverdagen

Visma Addo er en strømlinjeformet underskriftsløsning som er designet for bedrifter i alle størrelser – fra team som ønsker å arbeide mer effektivt til store selskaper.

Send dokumenter til underskrivere problemfritt med vårt brukervennlige kontrollpanel, som gir deg muligheten til å dra og slippe filer, velge en signaturtype, skrive brukerdefinerte meldinger og stille inn påminnelser.

Prøv gratis

Se priser

 

Enkel tilkobling til favorittappene dine

Visma Addo kan integreres med dusinvis av apper, og hjelper deg med å spare tid og møte kundenes og medarbeidernes behov for sømløs automatisering av digitale signaturer.

Prøv gratis

Se priser

 

Gjør det enkelt for alle parter

Tre klikk mellom deg og underskriveren

Det tar bare tre klikk å sende et dokument til digital signering. Underskriveren mottar en e-post eller tekstmelding, klikker på lenken og får tilgang til dokumentet, som kan signeres direkte på skjermen eller med BankID. Deretter mottar du dokumentet, og underskriveren får selvfølgelig også en kopi.

Prøv gratis

Se priser

 
 

Effektiviser gjentakende oppgaver

Bygg, skap, gjenbruk ... og del maler på tvers av teamet

Maler sparer deg for mye tid ved gjentakende underskriftsforløp. For eksempel HR-flyter, godkjenninger av referater og revisjoner og mye mer. Start favorittflytene dine med noen få klikk, helt enkelt.

Malene er designet for maksimal produktivitet og hjelper deg med å spare mye tid i hverdagen.

Prøv gratis

Se priser

 
 
forms-01-no.png

Samle inn opplysningene du trenger

Brukervennlige skjemaer til alle formål

Nå er det enklere enn noen gang å samle inn opplysninger fra medarbeidere, leverandører, potensielle kunder og jobbsøkere. I Visma Addo kan du gjøre dokumentet ditt utfyllbart og innhente opplysninger fra medarbeidere og kunder raskere enn noen gang. Hvis du har behov for å innhente opplysninger, er det bare å legge til tekstfelter, datofelter eller avmerkingsbokser.

Prøv gratis

Se priser

Klar til å prøve det ut?

Opret gratis konto     Book demo