Gå til hovedsiden

Slik var turen til Alicante med Visma Consulting!

Etter 2 år med strenge reiserestriksjoner var endelig tiden kommet – Visma Consulting skulle sette bena utenfor Norges grenser igjen. Resultatet var en uforglemmelig helg i Alicante fullstappet med tapas, deilig vin, sene og varme kvelder, solbrent hud og mye latter. Les mer om hvordan årets kick-off var i denne artikkelen!

Gjengen i Visma Consulting var i Alicante sommeren 2022

Visma Consulting pangstartet sommeren 2022 med en fantastisk tur til Alicante i Spania! Hele selskapet var invitert på tur og etter to år med strenge reiserestriksjoner var det nydelig å endelig sette bena utenfor Norges grenser med nye og gamle kollegaer.

Det var et fullspekket program med teambulding aktiviteter og avslapning med bassenget. For å nevne noe, så inneholdt turen tapas, flamenco, katamaran tur, vin, bading, leker, sene kvelder, solbrent hud og mye latter. 

Bli med oss på neste tur? Vi søker både nyutdannede og erfarne folk til Visma Consulting.

Dette gjorde vi

En trøtt, men spent gjeng møtte opp tidlig fredag morgen på Gardermoen og satte kursen sørover. Gjengen kviknet fort til da de ankom vakre Melia Villaitania, et nydelig hotell utformet som en tradisjonell middelhavslandsby med to golfbaner, kunstig strand og flere basseng.

Opplegget startet på et av hotellets konferansesaler med et statusmøte og en oppdatering, før en konkurranselysten gjeng overtok hotellets utearealer i et rebusløp med mange morsomme aktiviteter. Aktivitetene var blant annet volleyball med en teambuilding-vri, vannleker, megajenga og levende snake. Etter aktivitetene kan vi konstantere at det er et svært høyt konkurranseinnstinkt hos nesten samtlige av de ansatte. Kanskje var det overtenning etter å ikke ha sett hverandre på lenge? Det var i alle fall livlig stemning og latteren satt løst hos alle.

Aktivitetene ble etterfulgt av en nydelig spansk aften i fjellandsbyen La Taifa de Jorba. Vi tok buss opp i fjellene og ble møtt av et trdisjonelt spansk band. Etter mingling fikk vi tre-retters middag, så på flamenco dansere, drakk cocktails, spiste tapas og koste oss.

På lørdag var det tid for det mange hadde gledet seg aller mest til, nemlig valgfri aktivitet! Man kunne velge mellom alt fra en avslappende katamarantur i solsteken, tapastur i Altea, vinsmaking og golf til SUP, coasteering og en 100 km lang sykkeltur opp Puerto de Tudons – virkelig noe for enhver. 

Etter aktivitetene var det godt med litt tapas og fritid på hotellet før det var duket for en skikkelig festmiddag. På hotellet ble det dekket til på den store festplassen med hvit duk. På menyen stod det ostesuppe med trøffel, cavasorbet, langtidsstekt lam og epleterte smakte nok ekstra godt for den spreke gjengen som syklet 100 km. For et måltid!

Etter middagen ble det afterparty med DJ, dansing og allsang i eget lokale. Glowsticks lyste opp rommet, stemmene ble hese og svetten rant. For en morsom kveld!

For de som valgte å dra hjem sent på søndag ble dagen tilbragt ved bassengkanten på hotellet. Historier om de ulike aktiviteter fra dagen før ble delt, god mat ble spist og en siste dose sol ble nytt.

FOR en fantastisk helg og en pangstart på sommeren. Så nydelig å kunne være med både gamle og nye kollegaer på tur i helt ubeskrivelige omgivelser. Dette er en helg vi sent vil glemme. Tusen takk til arrangørene!

 – og god tur til våre kollegaer i Visma Bwise som tar turen ned til Alicante nå i september!

Mest populære