Gå til hovedsiden

Slik var turen til Alicante med Visma bWise

Visma bWise er en gjeng som digger å tilbringe tid med hverandre! Våre sosiale arrangementer er viktige for oss, det er her vi blir kjent med nye kollegaer, bedre kjent med gamle kollegaer, og skaper det fantastiske miljøet vi har. Sensommeren 2022 tok vi endelig turen utenlands igjen, denne gangen på kick-off i Alicante i Spania!

Visma bWise i Alicante 2022

Torsdag ettermiddag begynte bWisere å strømme til Gardermoen, klare for å sette kursen mot sydlige strøk. Vel fremme i Alicante fikk vi kjenne på høy luftfuktighet og overraskende god varme, til tross for at det var blitt kveld da vi ankom hotellet. Etter en rask innsjekk og kostymeskift tok vi turen til et lokale noen få minutters spasertur fra hotellet, hvor vi ble møtt med velkomstforfriskninger, tapas, musikk, og ikke minst våre svenske kollegaer som hadde landet noen timer før oss.

Visma bWise kjenner ingen landegrenser, vi samarbeider og jobber på prosjekter på tvers av Norge og Sverige, så gjensynsgleden var stor i gruppa!

Vår daglig leder Kristin ønsket alle velkommen med noen velvalgte ord om hva som gjør oss til oss, hvordan vi skal bevare den fine kulturen vår, og minte oss på å bruke helgen godt – det er her vi skal bygge og styrke de gode relasjonene, og det er gode minner fra denne helgen som skal sende oss susende inn i en fullspekket høst! Latteren satt løst hele kvelden, en skikkelig pangstart på en knallhelg!

Fredag morgen startet med en fellesaktivitet – rebusløp i sentrum av Alicante! I team fikk gjengen utforske byen, lete seg frem til severdighetene, og til og med ta turen opp i høyden for å beundre Alicante fra utkikkspunkt over byen. For mange var det brutalt med trapper i den spanske heten, men blandingen av enormt engasjement og vissheten om at en deilig lunsj ventet på målstreken holdt oss gående.

Bli med oss på tur neste gang? Sjekk ut våre ledige stillinger her:

Ledige stillinger

Rebusløpet endte på en strandklubb, hvor vi fikk servert deilige tapas, og svært etterlengtede forfriskninger! Herfra var det bare å kose seg – de som ville bade spaserte rett ut i det deilige vannet, de som ville spille strandvolley dannet raskt lag og fikk fart på konkurranseinstinktet, de som ville sole seg fant seg en solseng, og de som ville mingle og skravle kunne henge rundt i skyggen med umiddelbar nærhet til snacks og drikke.

Fredag kveld tok vi turen til en restaurant med fantastisk utsikt over byen – La Ereta. Her fikk vi servert nok en runde med smakfulle tapas og forfriskninger, samt live musikk fra en lokal musiker! Etter en strålende fireretters ble det åpnet dansegulv midt i lokalet, med DJ, saksofonist, og masse allsang. Det var mange hese stemmer å spore i dagene etter, for å si det slik!

På lørdag delte gjengen seg, og ble med på en av tre valgfrie aktiviteter; katamarantur til en lokal øy, tapas- og vintur i Alicante, eller SUP-tur langs kysten. Etter aktivitetene fikk vi litt egentid, før vi ble busset opp i fjellene til en liten finca ved navn La Taifa de Jorba. Her ble vi møtt av en tradisjonelt spansk band, en ny runde forfriskninger og tapas, og ikke minst tyrefektershow (som vel å merke var lek for baby-okser, og ikke ordentlig tyrefekting). Ved store langbord fikk vi servert en skikkelig grilltallerken fra åpent bål, mye godt tilbehør, og ikke minst masse godt selskap! Stemningen var høy da vi tok bussene tilbake til Alicante, så noen tok rett og slett turen videre på spansk karaokebar for å virkelig slite ut stemmene.

Flyet tilbake til det kjølige nord gikk ikke før godt utpå dagen på søndag, så gjengen rakk noen fine timer ved bassengkanten på hotellet, etterfulgt av en deilig lunsj på stranden, før vi måtte vende nesene hjemover. Det var en solbrent, hes, mett, og storfornøyd gjeng som satte kursen for Oslo søndag ettermiddag, klare for å ta fatt på høsten. Vi er virkelig heldige og takknemlige som får dele slike opplevelser med både nye og gamle kollegaer. Tusen takk til arrangørene, og tusen takk til alle for en tur vi sent vil glemme!

Bli med oss på tur neste gang? Sjekk ut våre ledige stillinger!

Ledige stillinger

Mest populære