Vår nye rådgiver er rå på Marketing Automation

I september begynte Jeanette Amdam som Digital Rådgiver i Visma Digital Marketing.

Hun har en solid bakgrunn fra IT- og finansbransjen, og med en mastergrad i Markedskommunikasjon fra Aarhus Universitetet, har hun i flere år spesialisert seg på Marketing Automation. For hos oss skal hun jobbe med nettopp dette - noe hun er helt rå på.

Jeanette + VDM = Sant

Jeanette har jobbet med alt fra e-postmarkedsføring, innholdsproduksjon, hjemmesider til sosiale medier. Hun har bred erfaring med Marketing Automation, og brenner for alt av automatisert kommunikasjon. Jeanette har en unik evne til å se det store bildet i hele kommunikasjonsstrategien og de røde trådene.  

- Jeg brenner for kommunikasjon til rett mottaker, til riktig tid - med rett budskap. Marketing Automation er nøkkelen til god kommunikasjon og effektiv markedsføring - derfor er Visma Digital Marketing en perfekt match for meg.

Hjem etter 16 år

Når Jeanette ikke er på jobb, trives hun best med familie og venner, og er glad i å være ute i naturen. Men hvis været blir for dårlig, så finner du henne foran skjermen med en bra serie. Jeanette har akkurat flyttet hjem til Ørskog med mann og to barn, etter å ha bodd utenbygds i 16 år. 

Det gleder meg at vi fikk tak i Jeanette. Nå er vi i full gang med å onboarde henne på nye prosjekter, og er spent på hva Jeanette og våre kunder kan få gjennomført sammen. Kombinasjonen med en marketing automation-ressurs, sammen med teamets fokus på teknologi, markedsføring og kreativitet, er noe som vil bidra til å levere den kvaliteten våre kunder trygt kan forvente av oss, sier byråleder Torill Standal Eliassen.

 

Jeanette Amdam

Digital Rådgiver

jeanette.amdam@visma.com

Siste bloggartikler om digital markedsføring

women working on computers

Hvor mye vet du om kundene dine?

in Digital Marketing

Mindre manuell jobb, mer automatikk med CRM-system. Slik kan du automatisere salg- og markedskommunikasjonen med Marketing Automation!

man in front of computer

Slik øker du salget på nettsiden med CRO

in Digital Marketing

Kanalmiksen og budskapet sitter som et skudd, og folk strømmer til nettsiden din! Gratulerer, nå er halve jobben gjort! Det mange ikke tenker over, er jobben som følger med å få flest mulig til å utføre en ønsket handling på nettsiden, være seg å handle produktene dine eller samhandle med innholdet ditt.

women in front of computers

Slik øker du trafikken til nettsiden med Google Analytics

in Digital Marketing

Visste du at 67% av alle klikk i Google går til de fem første søkeresultatene? SEO er viktigere enn noen gang, og den beste måten å få overtaket på konkurrentene. Men hvordan får du topplasseringen i søkeresultatene?