Vår nye rådgiver er rå på Marketing Automation

I september begynte Jeanette Amdam som Digital Rådgiver i Visma Digital Marketing.

Hun har en solid bakgrunn fra IT- og finansbransjen, og med en mastergrad i Markedskommunikasjon fra Aarhus Universitetet, har hun i flere år spesialisert seg på Marketing Automation. For hos oss skal hun jobbe med nettopp dette - noe hun er helt rå på.

Jeanette + VDM = Sant

Jeanette har jobbet med alt fra e-postmarkedsføring, innholdsproduksjon, hjemmesider til sosiale medier. Hun har bred erfaring med Marketing Automation, og brenner for alt av automatisert kommunikasjon. Jeanette har en unik evne til å se det store bildet i hele kommunikasjonsstrategien og de røde trådene.  

- Jeg brenner for kommunikasjon til rett mottaker, til riktig tid - med rett budskap. Marketing Automation er nøkkelen til god kommunikasjon og effektiv markedsføring - derfor er Visma Digital Marketing en perfekt match for meg.

Hjem etter 16 år

Når Jeanette ikke er på jobb, trives hun best med familie og venner, og er glad i å være ute i naturen. Men hvis været blir for dårlig, så finner du henne foran skjermen med en bra serie. Jeanette har akkurat flyttet hjem til Ørskog med mann og to barn, etter å ha bodd utenbygds i 16 år. 

Det gleder meg at vi fikk tak i Jeanette. Nå er vi i full gang med å onboarde henne på nye prosjekter, og er spent på hva Jeanette og våre kunder kan få gjennomført sammen. Kombinasjonen med en marketing automation-ressurs, sammen med teamets fokus på teknologi, markedsføring og kreativitet, er noe som vil bidra til å levere den kvaliteten våre kunder trygt kan forvente av oss, sier byråleder Torill Standal Eliassen.

 

Jeanette Amdam

Digital Rådgiver

[email protected]

Siste bloggartikler om digital markedsføring