Vår nye rådgiver er rå på Marketing Automation

I september begynte Jeanette Amdam som Digital Rådgiver i Visma Digital Marketing.

Hun har en solid bakgrunn fra IT- og finansbransjen, og med en mastergrad i Markedskommunikasjon fra Aarhus Universitetet, har hun i flere år spesialisert seg på Marketing Automation. For hos oss skal hun jobbe med nettopp dette - noe hun er helt rå på.

Jeanette + VDM = Sant

Jeanette har jobbet med alt fra e-postmarkedsføring, innholdsproduksjon, hjemmesider til sosiale medier. Hun har bred erfaring med Marketing Automation, og brenner for alt av automatisert kommunikasjon. Jeanette har en unik evne til å se det store bildet i hele kommunikasjonsstrategien og de røde trådene.  

- Jeg brenner for kommunikasjon til rett mottaker, til riktig tid - med rett budskap. Marketing Automation er nøkkelen til god kommunikasjon og effektiv markedsføring - derfor er Visma Digital Marketing en perfekt match for meg.

Hjem etter 16 år

Når Jeanette ikke er på jobb, trives hun best med familie og venner, og er glad i å være ute i naturen. Men hvis været blir for dårlig, så finner du henne foran skjermen med en bra serie. Jeanette har akkurat flyttet hjem til Ørskog med mann og to barn, etter å ha bodd utenbygds i 16 år. 

Det gleder meg at vi fikk tak i Jeanette. Nå er vi i full gang med å onboarde henne på nye prosjekter, og er spent på hva Jeanette og våre kunder kan få gjennomført sammen. Kombinasjonen med en marketing automation-ressurs, sammen med teamets fokus på teknologi, markedsføring og kreativitet, er noe som vil bidra til å levere den kvaliteten våre kunder trygt kan forvente av oss, sier byråleder Torill Standal Eliassen.

 

Jeanette Amdam

Digital Rådgiver

jeanette.amdam@visma.com

Siste bloggartikler om digital markedsføring

Slik gjør du nettsiden synlig fra dag én

in Digital Marketing

Markedsføringen skal treffe den riktige målgruppen og trigge deres nysgjerrighet til å enkelt kunne søke mer informasjon. Dette skal igjen lede de inn til et besøk på nettsiden.

hender_tastatur

5 tips: Få fart på nyhetsbrevet ditt

in Digital Marketing

Gjennom e-postmarkedsføring sørger du for at du holder deg synlig for kundene, og du tar vare på kunder du allerede har. Nå som innskrenkede sporingsmuligheter og lignende utfordringer har gjort seg gjeldende, vil nyhetsbrev være en bra plattform å inkludere i strategien.

Sjekkliste for 2022-markedsføringen

in Digital Marketing

Fjoråret er historie. Er du klar for det nye året? Her er våre beste tips til forberedelsene for et nytt år!