Faglig innhold

 

Guider

 

Maler

Last ned:

Årsplan for 2022

  

Blogg

markedsføring i nedgangstider blogg

Markedsføring i økonomiske nedgangstider

Vi går alle inn i en usikker økonomisk tid, både på hjemmebane og i bedriften vi jobber i. Som rådgivere skal vi i Visma Digital Marketing gi de beste rådene med utgangspunkt i den dataen, bakgrunnen og teorien vi har tilgjengelig. For å gjøre det må vi ha en forståelse for både hvordan verdensøkonomien påvirker driften til kundene våre, og samtidig ha en dyp kunnskap i hvordan markedet endrer seg i takt med økonomiske svingninger.

kom i gang med sosiale medier

Slik kommer du i gang med sosiale medier

Høsten sniker seg kjapt på. Etter en lang og digg sommer, kan det være ekstra vanskelig å finne tilbake til rutinene. En av disse rutinene kan være regelmessig posting i de sosiale kanalene. Dersom du jevnlig poster innlegg, er du nemlig mer synlig for potensielle kunder. I tillegg øker du troverdigheten med nytt og oppdatert innhold. Men hvor skal du begynne etter ferien?

kundereise

Er en god kundereise så vanskelig da?

En virkelig god kundereise handler om de gode opplevelsene før, under og etter et kjøp. Kunder er mer opplyst enn noen gang, og de finner ofte selv løsninger på sine utfordringer lenge før en handel gjennomføres. Suksessformelen handler derfor om å være til stede når kunden erkjenner sitt problem og søker en løsning. Her vil kompetanse rundt digitale kundereiser være avgjørende!

De siste oppdateringene i sosiale medier

Droppet du nyhetsbrevene i sommer? Ingen fare, her finner du det viktigste oppsummert.

Vi er flere som har byttet ut både paraplydrink og fjellsko med tastatur og notatblokk, klare for en ny og inspirerende høst. I løpet av sommeren har det kommet flere endringer i de sosiale mediekanalene våre, og for at du skal komme deg raskt inn i arbeidshverdagen igjen og samtidig bli oppdatert på de siste nyhetene, så har vi samlet de for deg her. Med andre ord; en liten godtepose stappfull av godbiter til å kunne kick-starte hverdagen med.