Digital-Modenhetsanalyse-Illustrasjon.svg

Kjenner du bedriftens digitale styrker og svakheter?

Digital modenhet er ingen selvfølge; det er en tilstand der hele virksomheten bruker digitale arbeidsmåter og teknologi for å forbedre prosesser, engasjere arbeidsstyrken og drive frem nye forretningsmodeller.

Er du klar for en rask kartlegging? 

   

 

 

Hva får dere tilbake?

En grundig gjennomgang av virksomhetens digitale modenhet basert på deres egenvurdering. Hvordan veien videre kan lukke gap, samt utvikle flere digitale forretningsprosesser i hele organisasjonen.

Finn ut hvor digitalt modne dere er

Noen anbefalinger fra oss

kom i gang med sosiale medier

Slik kommer du i gang med sosiale medier

Høsten sniker seg kjapt på. Etter en lang og digg sommer, kan det være ekstra vanskelig å finne tilbake til rutinene. En av disse rutinene kan være regelmessig posting i de sosiale kanalene. Dersom du jevnlig poster innlegg, er du nemlig mer synlig for potensielle kunder. I tillegg øker du troverdigheten med nytt og oppdatert innhold. Men hvor skal du begynne etter ferien?

kundereise

Er en god kundereise så vanskelig da?

En virkelig god kundereise handler om de gode opplevelsene før, under og etter et kjøp. Kunder er mer opplyst enn noen gang, og de finner ofte selv løsninger på sine utfordringer lenge før en handel gjennomføres. Suksessformelen handler derfor om å være til stede når kunden erkjenner sitt problem og søker en løsning. Her vil kompetanse rundt digitale kundereiser være avgjørende!

De siste oppdateringene i sosiale medier

Droppet du nyhetsbrevene i sommer? Ingen fare, her finner du det viktigste oppsummert.

Vi er flere som har byttet ut både paraplydrink og fjellsko med tastatur og notatblokk, klare for en ny og inspirerende høst. I løpet av sommeren har det kommet flere endringer i de sosiale mediekanalene våre, og for at du skal komme deg raskt inn i arbeidshverdagen igjen og samtidig bli oppdatert på de siste nyhetene, så har vi samlet de for deg her. Med andre ord; en liten godtepose stappfull av godbiter til å kunne kick-starte hverdagen med.

Avtal en prat med våre rådgivere!

Fyll ut skjema og fortell oss litt om hva du ønsker å ta en prat om. Så kontakter vi deg så fort som mulig.