Webredaktor.svg

Lei en webredaktør

Et nettsted blir aldri ferdig. Det er kontinuerlig arbeid med tekst og søkemotoroptimalisering, funksjoner og annen nødvendig utvikling. Derfor gjelder det å ha kontroll over hva som rører seg på nettsidene, hvordan de oppleves av brukerne og om dere når de målene dere har satt dere. 

Vi kan tilby en webredaktør som kan hjelpe deg med å videreutvikle nettstedet ditt, både når det gjelder brukervennlighet, innholdsforvaltning, ny funksjonalitet, optimalisering og lignende.

Lei en webredaktør!

Hvilken kompetanse har våre webredaktører?

Våre webredaktører har kunnskap om webstrategi, måling og webteknologi. I tillegg til dette har vi også fokus på brukeropplevelse, design og kanalforståelse. Alle våre webredaktører har markedsføringsbakgrunn og særlig fokus på måloppnåelse. 

Ut i fra hvilke behov du har på ditt nettsted, vil vi kunne sette opp en avtale som svarer på det du trenger. I de fleste tilfeller er webredaktør-rollen kompleks og sammensatt. Webredaktørene våre jobber på tvers av fagfelt og kan bistå med for eksempel tekstinnhold, bearbeidelse av tekst og bilder, sosiale medier, kunnskap om søkemotoroptimalisering (SEO) og er trygg i bruk av ulike publiseringsløsninger og CMS.

Lei en webredaktør!

 

 

Slik jobber vi

1

Behovsavklaring

Vi avklarer hvilke behov hver kunde har for å kunne tilby riktig ressurs. 

2

Tildeling av ressurs

Kunde får tildelt ressurs etter sine behov, og vil kunne gi tildelt ressurs innsikt i bedriften og fremtidsplaner.

3

Utførelse av avklarte oppgaver

Tildelt ressurs utfører, rapporterer og har et tett samarbeid med kunde.

Avtal en prat med våre rådgivere!

Fyll ut skjema og fortell oss litt om hva du ønsker å ta en prat om. Så kontakter vi deg så fort som mulig.