Gå til hovedsiden

Se hvem som vant Vismas pris for beste kundeopplevelse på nett!

NM for Ungdomsbedrift gikk av stabelen onsdag og torsdag forrige uke med fullt program på Thon Hotel Arena og Norges Varemesse i Lillestrøm.

NM i Ungdomsbedrift på Thon Hotel Arena i Lillestrøm.
NM i Ungdomsbedrift på Thon Hotel Arena i Lillestrøm.

Lillestrøm 29-30 april 2015

NM arrangeres av Ungt Entreprenørskap Norge (UEN) og samler elever, lærere og næringsliv til faglig påfyll og mye moro hvert år.

Under de to dagene kjempet de 158 beste ungdomsbedriftene fra hele landet om å vinne priser, blant annet Vismas pris for beste kundeopplevelse på nett som ble delt ut under middagen på NM onsdag kveld. Førsteplassen gikk til Watch Out UB fra Elverum VGS og med to førsteplasser og en annenplass, var Hedmark det mestvinnende fylket etter NMs første dag.

– For å gjøre det bra i dagens marked er det viktig å ha gode tekniske løsninger som stimulerer til salg. Vi er godt fornøyde med denne prisen, som konkluderer med at våre nettsider har en tilstrekkelig standard, sier daglig leder Tom Scott Nielsen.

Watch Out UB fra Elverum VGS.

Juryens begrunnelse for Vismas pris for beste kundeopplevelse på nett
”Denne siden har et proft og brukervennlig design som gir en god kundeopplevelse på nett og på alle flater. Siden er godt strukturert og har et tydelig budskap som gir en veldig bra kommunikasjon av både merkevare og produkt. Siden imponerer med en særdeles oversiktlig kjøpsprosess og god e-commerce løsning. Den tiltrekkende visuelle stilen med parallax scrolling var prikken over i’en og gjør at vinneren av årets Vismas beste kundeopplevelse på nett går til: Watch Out UB!” heter det i juryens begrunnelse.

Bedriften som vant Norges beste Ungdomsbedrift 2015, Trashlock UB, skal representere Norge under EM i Berlin i sommer.

11 077 elever i videregående skoler har drevet Ungdomsbedrift dette skoleåret. Elevene starter, driver og avvikler sine egne bedrifter med lærer som veileder og en mentor fra næringslivet. Ideene er elevenes egne og bedriftene registreres i Enhetsregisteret som egne juridiske enheter.

Som nasjonal sponsor til UEN og for å hjelpe til med driften av Ungdomsbedrift tilbyr Visma gratis programvare til alle UE- bedrifter. Programvarepakken består av regnskapsprogrammet Visma eAccounting og programvare for hjemmeside med nettbutikk, Visma Webshop +.

Visma gratulerer Watch Out UB og alle de andre vinnere med sine prestasjoner!

 

 

Mest populære