Gå til hovedsiden

Visma Tech Zone – en hub for teknologi og kompetansedeling

Med ny teknologi oppstår nye muligheter-og nye utfordringer. Hva betyr bedre data og analyser for samfunnet vårt, og i hvilken retning tar machine learning og AI oss? Med vårt nye initiativ, TechZone, vil eksperter både fra og utenfra Visma gi deg et dypdykk i hvordan nye teknologier driver oss fremover.

Er du interessert i å lære mer om teknologiske trender, og i hvilken retning samfunnet vårt går? Sjekk ut vår nye TechZone hvor du finner TechTalks og informasjon om hvordan du kan bli den neste TechTalk foredragsholderen.

I Visma TechZone vil du i de kommende ukene finne videoer og on-demand webinarer fra industrieksperter som vil dele sin kunnskap innen et bredt utvalg av temaer fra den teknologiske verden. Dette er høyaktuelle temaer som machine learning og kunstig intelligens, dataanalyse, datascience og mer.

Delivering behavioural data analytics capabilities at scale and in real-time

I den første episoden av TechTalk snakker data scientist i Visma, Brian Ye, om “Delivering behavioral data analytics capabilities at scale and in real-time”.

I sammenheng med den enorme utviklingen som skjer innenfor skytjenester, kan vi se en eksplosjon av muligheter til å utnytte data. En av de viktigste fordelene med skytjenester er at vi lettere forstår kundebehovene våre gjennom produkt- og hendelsesdata.

Utfordringen er imidlertid ikke å skaffe seg data, men hvordan du kan bruke dataene på riktig måte samtidig som du respekterer personvern, datakvalitet og effektivitet. Snowplow er en åpen kildekode løsning som gjør det mulig for oss å gjøre dette, der vi kan være vert for vår egen hendelsesanalyse plattform i vårt eget sky miljø.

Denne TechTalken tar deg gjennom hvorfor hendelsesanalyser er et så viktig tema. Vi får en introduksjon til teknologien Snowplow og hvordan offentlig skyteknologi er en aktivator for dette. Du vil også lære mer om hvorfor å eie din egen dataplattform er gunstig og hvordan du kan levere atferdsdata med Snowplow. 

Har du ikke tid til å se webinaret? Hør når du er på farta!

Hva er Visma TechZone?

Vi tror veldig på at dyktige mennesker ønsker å jobbe sammen med andre dyktige mennesker, og dette er grunnen til at vi ønsker å vise frem hvem vi er og alle de mulighetene man har til å jobbe med spennende prosjekter i Visma.

Teknologi driver verden fremover, og vi trenger flere dyktige hoder som kan hjelpe oss å skape innovasjon og utvikle Visma som et IT og teknologiselskap.

Med Visma TechZone ønsker vi å bygge opp en portal med informasjon og innhold for utviklere og personer med teknisk it-ekspertise. Plattformen, som er en del av vår API-portal, vil inneholde informasjon om Vismas APIer, tekniske webinarer og bloggposter samt jobbmuligheter i Visma for utviklere og tekniske IT ressurser.

Med TechTalks vil vi vise frem ekspertene våre innen IT og teknologi, ekspertisen vi har og alle mulighetene som finnes i Visma når det kommer til å arbeide med interessant teknologi og engasjerende digitaliseringsprosjekter. 

I de kommende ukene vil du finne webinarer om cyber security, machine learning, mulighetene med reliability engineering og Medžiūnas softwarearkitektur. Og dette er bare begynnelsen!

Vi ønsker også at du skal delta: Kan du tenke deg å være den neste TechTalk foredragsholderen? Eller bare få tilgang til webinarene?

Besøk nettsiden vår for å abonnere på tech talks, registrere deg som en foredragsholder eller streame de webinarene du synes virker mest spennende.

Sjekk ut TechZone her

Mest populære