Visma holder regnskapskurs for Studentbedrifter

Forrige uke dro jeg sammen med Ida Emilie og Carina fra Visma Services til Ålesund for å holde regnskapskurs for Studentbedriftene på Høgskolen der. Det var en stor suksess både for oss og de. Det var vårt aller første kurs og Ida Emilie og Carina tok for seg regnskapsteori så vel som hvordan Visma eAccounting fungerer. Visma eAccounting er et smart økonomiprogram som enkelt lar deg fakturere og føre regnskap på nett og som er et av produktene vi tilbyr UE-bedriftene gratis.

Tilbakemeldingene fra Høgskolen i Ålesund så vel som UE har vært veldig bra og de er imponerte over innsatsen og selve kurset vi har utarbeidet spesielt for disse bedriftene. Jeg hørte med de flinke kursholderne våre hva de synes og de virket absolutt fornøyde de også;

«Under presentasjonen valgte vi å bruke powerpoint og vise eksempler på tavle, i regneark og i Visma eAccounting. Veldig hyggelig med så gode tilbakemeldinger på opplegget. Etter presentasjonen valgte alle studentbedriftene å registrere seg som brukere av Visma eAccounting, og det er jo helt topp!» sa Carina.

Ida Emilie syns det var gøy å dele kunnskap med studentene og opplegget fristet absolutt til gjentakelse. Spesielt gøy var det å se engasjement i de ulike studentbedriftene og hvordan de angrep regnskapsføringen med å ta i bruk Visma eAccounting med en gang etter kurset la hun også til.

Det er godt å være i gang med å holde kurs. Kunnskapsdelingen er en viktig del av samarbeidet vårt med UE og spesielt viktig for UE-bedriftene. Å starte bedrift er ingen smal sak og det er dessverre ofte tilfellet at manglende forståelse og kunnskap for regnskap og tall ofte blir fallgruven for nye bedrifter. Dette vil Visma jobbe mot og derfor går turen videre til Høgskolen i Volda så vel som Høgskolen i Koppang for å holde flere kurs for Studentbedrifter.

Vi gleder oss!

bilde14

bilde24

 

Tanker om å starte egen bedrift? Les mer på visma.no/starte-bedrift

0