Gå til hovedsiden

Visma holder regnskapskurs for Studentbedrifter

Visma har inngått en 3-årig samarbeidsavtale med Ungt Entreprenørskap (UE) og under avtaletiden tilbyr Visma egnet programvare kostnadsfritt til de Ungdomsbedrifter og Studentbedrifter som måtte ønske det. I tillegg til dette bidrar vi med kompetanse og opplæring innenfor relevante emner som regnskapsteori.

Tilbakemeldingene fra Høgskolen i Ålesund så vel som UE har vært veldig bra og de er imponerte over innsatsen og selve kurset vi har utarbeidet spesielt for disse bedriftene. Jeg hørte med de flinke kursholderne våre hva de synes og de virket absolutt fornøyde de også;

«Under presentasjonen valgte vi å bruke powerpoint og vise eksempler på tavle, i regneark og i Visma eAccounting. Veldig hyggelig med så gode tilbakemeldinger på opplegget. Etter presentasjonen valgte alle studentbedriftene å registrere seg som brukere av Visma eAccounting, og det er jo helt topp!» sa Carina.

Ida Emilie syns det var gøy å dele kunnskap med studentene og opplegget fristet absolutt til gjentakelse. Spesielt gøy var det å se engasjement i de ulike studentbedriftene og hvordan de angrep regnskapsføringen med å ta i bruk Visma eAccounting med en gang etter kurset la hun også til.

Det er godt å være i gang med å holde kurs. Kunnskapsdelingen er en viktig del av samarbeidet vårt med UE og spesielt viktig for UE-bedriftene. Å starte bedrift er ingen smal sak og det er dessverre ofte tilfellet at manglende forståelse og kunnskap for regnskap og tall ofte blir fallgruven for nye bedrifter. Dette vil Visma jobbe mot og derfor går turen videre til Høgskolen i Volda så vel som Høgskolen i Koppang for å holde flere kurs for Studentbedrifter.

Vi gleder oss!

bilde14

bilde24

 

Tanker om å starte egen bedrift? Les mer på visma.no/starte-bedrift

Mest populære