Gå til hovedsiden

Visma foreleser for Westerdals studenter med Visma eAccounting

Visma stilte som gjesteforelesere hos Westerdals og deres avdeling for teknologi på Galleriet i Oslo for bare et par uker siden. I tillegg til interessant teori om skybaserte tjenester fikk studentene bryne seg på det nettbaserte faktura og regnskapsprogrammet Visma eAccounting.

Visma eAccounting

Økt interesse fra næringslivet og tilgang på de beste foreleserne er noen av de positive effektene studentene stadig går og venter på. Eller, det vil si for noen av studentene så var ventetiden over for et par uker siden.

 

Visma foreleser om skybaserte tjenester og effektivitet

Visma foreleser om skybaserte tjenester og effektivitet
Visma foreleser for Westerdals studenter

Visma stilte som gjesteforelesere hos Westerdals og deres avdeling for teknologi på Galleriet i Oslo for bare et par uker siden. I gangene går teknologi-studenter som spesialiserer seg innenfor Intelligente Systemer, E-business og Software Integration. Ikke rart vi følte oss som hjemme der!
Over to dager foreleste Stian Estil, produktdirektør i Visma Software og Jan Helge Eikrem, produktansvarlig i Visma Mamut for studentene på masterstudiet «Master of Information Systems» og responsen var veldig god.

Studentene fikk ett godt innblikk i hva det vil si å gå fra særstilling til omstilling i vår bransje og hvilke trender og innovasjoner som finnes innenfor effektivisering av forretningsprosesser som er Vismas hovedvirke. Undervisningen inkluderte tema som overgang til skybaserte tjenester og effektivitet, herunder effektive prosesser i et moderne ERP system. Alt i takt med dagens næringsliv sitt behov for omstilling og effektivisering.

 

Praktiske oppgaver i Visma eAccounting for morgendagens kunder

Visma foreleser om skybaserte tjenester og effektivitet
Kahoot-quiz om Visma eAccounting

I tillegg til interessant teori fikk studentene bryne seg på det nettbaserte faktura og regnskapsprogrammet Visma eAccounting. Det var tydelig at kreative oppgaver som generell hands-on training i programmet, å designe eget bakgrunnsbilde for faktura og delta på Kahoot-quiz var velkomne elementer i undervisningen. Det var i alle fall flere som droppet lunsj den dagen. Helt sant.

For oss i Visma var det også noen dager utenom det vanlige.
Det var veldig interessant å få vise frem våre produkter og tjenester til morgendagens kunder og høre om deres forventninger til ulike systemer og tjenester. Visma satser stort på skole, undervisning og entreprenørskap og vi syns det er utrolig givende å kunne bidra med vår ekspertise der det måtte passe.

Vi takker for invitasjonen, tilliten og håper det blir flere dager som dette.

 

Mest populære