Gå til hovedsiden

Vet du hva Erna Solberg, Matti Ahtisaari og Sir Richard Branson har til felles?

De har alle vært på forsiden av VISMAgazine! I 15 år har vi levert kvalitetsfylte magasiner til våre kunder.

Helt siden starten – for 15 år siden – har VISMAgazine vært et priori­tert og selvstendig redaksjonelt magasin som har hatt som hensikt å by på relevant innsikt om aktuelle temaer, underholde og engasjere. Med tro på at du, som leser, er opptatt av en variert og god blan­ding av redaksjonelle saker – som ikke bare omhandler Visma – har vi satt oss mål for hvor­dan vi skal gi deg nytte­verdi og by på noe mer enn hva mange andre kunde- og ledelsesmagasiner har mulighet for å gjøre. Vi har priori­tert å produsere gode saker med interessante intervjuobjekter, ofte ikke bare som skrevne intervjuer i magasinet, men også som webTV-intervjuer eller podcaster. Faktisk var vi først ute med å by på flere webTV-intervjuer tilknyttet hver utgave, da vi startet med det for 7 år siden. Den grunnleggende målsetningen er at det skal tilføre noe i hverdagen – for deg som leser – med interessante intervju­er og variert innhold. Det håper vi at vi gjør.

Med på reisen har vi fått med oss en rekke prominente person­ligheter fra inn- og utland. Alle har de én ting til felles: De er intervjuet av VISMAgazine.

Bare de siste årene omfatter det intervjuer med blant annet Sir Bob Geldof, Sir Richard Branson, teknologiguru Robert Scoble, Wiki­pedia-grunnlegger Jimmy Wales, medieguru Jeff Jarvis, Google-sjef Eric Schmidt, mediemogul James Murdoch, OpenLeaks-grunnleg­ger og talsperson for Wikileaks Daniel Domscheit-Berg, Weblogs grunnlegger og Mahalo-gründer Jason Calacanis, redaktør for Wi­red magazine og forfattter Daniel Pink, grunnlegger av BranchOut og Tickle.com Rick Marini, GettingT­hingsDone-grunnlegger og forfatter David Allen, gründer av Coffee Re­public og forfatter Sahar Hashemi, fredsprisvinner Martti Ahtisaari, våpeninspektør Hans Blix, OL-vin­ner Kjetil André Aamodt, TV-kokk Tina Nordström, Petter Stordalen, Funky Business-forfatter Jonas Ridderstråle, Drillo, Victor Norman, Cato Zahl Pedersen, Luzy Smith, Jon Bing, Per Valebrokk, Ane Enger (Lahnstein), Leif Frode Onarheim, (tidligere) finansminister Sigbjørn Johnsen, (tidligere) fornyingsmi­nister Rigmor Aasrud, politiker og blogger Heidi Lunde Nordby, Ole Paus, Thorbjørn Røe Isaksen, forfat­ter Anne B. Ragde, skidronningen Bente Skari, Jan Erik Larssen, tidli­gere SAS-sjef Janne Carlzon, moti­vator og forfatter Mia Törnblom, tidligere statsminister Kåre Willoch og nåværende statsminister Erna Solberg. For å nevne noen.

Vi takker de som har bidratt og gjort dette mulig, ikke minst våre lesere!

Her har du et utvalg av våre tidligere utgaver:

Vismagazine_15ar

Vårt kundemagasin kan også leses elektronisk, god lesing!

Mest populære