Gå til hovedsiden

Ungdomsbedrifter forbereder seg på digital fremtid

Gjennom samarbeidet med Ungt Entreprenørskap tilbyr vi i Visma gratis programvare til alle ungdom- og studentbedrifter.

Digitalisering er nøkkelord for ungdomsbedrifter
Ungdomsbedrifter forbereder seg på digital fremtid

Godt rustet i et stadig mer konkurrerende marked

Vi holder jevnlig opplæring innenfor programvaren for elever og studenter over hele landet, fra nord til sør og øst til vest. Målet er å sørge for at fremtidens entreprenører og bedrifter blir godt rustet i et stadig mer konkurrerende marked.

I løpet av november har Visma vært på roadshow i Trøndelag. Denne gangen var det regnskap- og programvarekurs som stod på agendaen og da utelukkende for ungdomsbedrifter tilknyttet Ungt Entreprenørskap.

Digitalisering er nøkkelord for ungdomsbedrifter

Øystein besøker ungdomsbedrifer i TrøndelagTotalt ble det denne gangen 4 kursdager med fokus på digitalisert regnskap og 100 lærevillige elever. Det var svært spennende å høre om de ulike ungdomsbedriftene som deltok på kurset. God variasjon i både forretningsidé og kundesegmenter. Noen satser på lokalsamfunnet, andre nasjonalt og flere strekker også strikken til internasjonal handel.

Flere typer markedsføring ble trukket frem. Elevene var godt i gang med plattformer som Facebook, Instagram og nøkkelordet var for mange generell synlighet i den digitale verden. Den moderne bedriften vil og må være effektiv i dag og i fremtiden. Budskapet sitter allerede godt hos de fleste elevene ser det ut til. Dette lover godt for norsk næringsliv i årene som kommer.

Alt i alt en suksess! Vi gleder oss allerede til flere runder med programvarekurs og samtaler rundt fremtidens bedrifter i Norge.

Ønsker din skole å bruke programvare i undervisningen? Send oss en epost til [email protected].

Mest populære