Gå til hovedsiden

To på kontoret om kurs i presentasjonsteknikk

Jeg har snakket med Carine og Tommy i Visma Academy om hvilke resultater to dager med kurs i presentasjonsteknikk har gitt dem.

Carine og Tommy jobber i Visma Academy. Carine som prosjektleder for Visma skolelisenser og samarbeidet med Ungt Entrepenørskap Norge, og Tommy er Account Manager. De var enig om at de ønsket å bli bedre på å presentere og bli tryggere på å holde presentasjoner da de startet hos oss. Fra før har de ikke vært på kurs innen dette tema, kun holdt presentasjoner i studietiden og i kundemøter.

tommycarineacademy

Bakgrunn for deltakelse på kurs i presentasjonsteknikk

Begge følte de ønsket mer kontroll over nervene og bedre evne til å overbevise og inspirere lytterne. Da de fikk høre at vi her på huset har et praktisk kurs i presentasjonsteknikk, tok det ikke lang tid før de bestemte seg for å delta – og dette angrer de ikke på idag. Jeg har gjort ett kort intervju med dem. Vi går rett på sak!

Hva var det som var bra med kurset?

Carine: Jeg følte at jeg fikk en personlig oppfølging underveis og at tipsene eller verktøyene vi ble presentert for faktisk fungerte.
Tommy: En god kombinasjon av det praktiske og teoretiske. Jeg fikk automatisk en bedre flyt i presentasjonen med teknikkene vi lærte.

Hvordan opplevde dere den praktiske delen?

Carine: Det fungerte veldig bra og jeg syns selv at det er et «must» å ha slik praktisk tilnærming i et kurs som dette. Man blir en god presentatør ved å øve, teste og prøve seg frem, ikke bare lese om det.
Tommy: Veldig bra. Utrolig viktig å gå litt utenfor komfortsonen på et slikt kurs for at det virkelig skal gi resultater i ettertid.

Hvilke verdi har kurset gitt dere?

Carine: Som prosjektleder må jeg holde en del presentasjoner og jeg føler at min presentasjonsteknikk absolutt er blitt bedre. Jeg føler at jeg får gjennom budskapet mitt på en mer ryddig måte som publikum husker etterpå. Nå i ettertid føler jeg meg mer trygg når jeg vet at jeg skal holde en presentasjon. Jeg tenker mer på alle de virkemidlene jeg besitter og bruker de aktivt. Særlig det å gå gjennom presentasjonen flere ganger før den skal holdes. Øvelse gjør virkelig mester!
Tommy: Jeg har blitt bedre til å presentere våre tjenester ut mot kunder. Det har også økt salget mitt betraktelig. Jeg har blitt kvartalets selger og slått mine salgsrekorder fra tidligere. Jeg har også blitt mindre nervøs før en presentasjon og dette har sammenheng med at jeg tenker annerledes på det.

Er dette noe for deg?

Kurs som dette gir tydeligvis resultater i form av bedre og tryggere prestasjoner i kundemøter eller andre presentasjoner! Om du føler du har behov for å finpusse, få kontroll på nervene eller forbedre presentasjonsteknikken din, så kan vi virkelig anbefale dette for deg. Sjekk våre nettsider for kommende datoer i Praktisk Presentasjonsteknikk. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål rundt dette. Håper vi sees!

Les mer og meld deg på

Har du ikke tid til å gå på kurs i 2 dager, tilbyr vi også kurs i effektiv kommunikasjonsteknikk som går over 1 dag. Her vil få inspirasjon og trygghet, og lære enkle, praktiske metoder for effektiv kommunikasjon.

Mest populære