Tenk strategisk innkjøpsstyring også på mindre kostnadsposter

Det er gjerne slik at de mindre innkjøpene ikke får like stort fokus som de store innkjøpene knyttet til egen kjernevirksomhet. Dette kan koste deg dyrt.

Regnskapstall og kalkulator

Det er gjerne slik at de mindre innkjøpene ikke får like stort fokus som de store innkjøpene knyttet til egen kjernevirksomhet. Dette er innkjøp man må ha for å kunne drive forretning slik som kontorrekvisita, strøm, IT-utstyr, telefoni og lignende. Ved eventuelle feil eller mangler i disse leveransene skapes det irritasjon i den daglige driften. Denne irritasjonen kan påvirke muligheten til å drive effektivt innen sitt forretningsområde.

Å undervurdere effekten av strategisk innkjøpsstyring på kostnader som ikke er kjernefokus vil kunne koste deg dyrt den dagen det blir gjort analyse av dette.

Vi har definert ni tiltak for å sikre strategisk innkjøpsstyring i vår guide «Fra innkjøp til kostnadseffektivitet». Ved å ta et valg om strategisk kostnadsstyring også på mindre innkjøp vil du kunne bli enda mer effektiv i driften!

Last ned guide

Most popular

 • Planlegge arbeid og turnus

  Høytidsturnus – hvordan er reglene?

  Nå er det igjen på tide å tenke på helligdagsturnus. Høytider betyr normalt mye for de ansatte, og det er viktig med en lovlig turnus de fleste er fornøyd med.

 • Timelønn for undervisning

  Lærervikar og timelønn for undervisning

  Mange tar oppdrag som lærervikar i grunnskolen. Lærervikaren stiller ofte opp for å ta vikartimer på kort varsel, og skal lønnes med timelønn for undervisning.

 • Halvt skattetrekk ikke halv skatt

  Halv skatt før jul

  Halvert skattetrekk i desember betyr ikke at halve desemberlønnen er skattefri!