Gå til hovedsiden

Strålte om kapp med sola på Visma Ski Classics 4 Kids

Historiens første Visma Ski Classics 4 Kids ble en braksuksess. Vi har samlet inntrykkene og de beste øyeblikkene. Se bildekarusell fra et barneskirenn badet i sol!

Barna strålte om kapp med sola på Visma Ski Classics 4 Kids.
Barna strålte om kapp med sola på Visma Ski Classics 4 Kids.

Snøparken ved Sognsvann viste seg fra sin aller beste side. Strålende vær, musikk og speaker, Visma Ski Classics-effekter og ikke minst den offisielle Visma Ski Classics-traileren, var blant ingrediensene som skapte en fantastisk ramme rundt arrangementet. Det var laget to sløyfer: Én på 2 km for barn på 5-6 år, og én på 3,5 for de litt eldre barna. For å gi barna en liten smak av det internasjonale langløpssirkuset, var det blant annet innlagt drikkestasjoner underveis. Ved start-/målområdet var det laget skileikområde, der den populære aktiviteten stikkball på ski stod på programmet. Det var heller ingen som sultet. Arrangøren hadde nemlig sørget for åpen kiosk, med grilling av pølser som et naturlig høydepunkt for de aller fleste.

Proffene kastet glans over Visma Ski Classics 4 Kids

Proffene fra langløpssirkuset var representert ved legenden Thomas Alsgaard (eier av Team LeasePlan Go) og utøverne Simen Østensen (Team United Bakeries), Anders Mølmen Høst (Team Leaseplan Go) og Tuva Toftdahl Staver (Team Exspirit). Både Alsgaard og utøverne ga mye av seg selv til både barn og foreldre. De delte ivrig ut medaljer etter målgang, snakket villig vekk med alle og stilte opp på bilder. TV2 var også til stede med kamera og reporter for å dekke arrangementet.

Kort oppsummert: Den aller første utgaven av Visma Ski Classics 4 Kids ble en suksess. Vi satser på å gjenta suksessen i Oslo neste år!

Her kan du se bildene fra Visma Ski Classics 4 Kids:

Mest populære