Skip to main content

Slik gir god prosjektstyring økte driftsinntekter

Kunne det tenkes at alle de ulike komponentene i et fremtidsrettet prosjektstyringssystem – til sammen kan bidra til økt verdiskapning og økonomisk vekst?

Prosjektstyring
Prosjektstyring

Alle ønsker tid til verdiskapning

Vi ser at stadig flere bedrifter ønsker et digitalt og fremtidsrettet verktøy for prosjektstyring. Systemene skal dekke alle deres behov, fra leadshåndtering og salg, og til siste faktura er sendt. I tillegg er det viktig at flest mulige prosesser blir automatisert – for igjen å frigjøre tid til selve prosjektarbeidet. Det er jo tross alt der verdien ligger.

For til syvende og sist er det nettopp økonomisk vekst en bedrift har for øye. Med piler som peker oppover, er man på god vei mot de visjonene man har satt seg – være seg å revolusjonere et marked eller redde verden, i alle fall litt.

Les også: Prosjektets faser: Hvorfor er oppstarten så kritisk?

Har du sett videoen og er nysgjerrig på mer? På våre nettsider kan du lese mer om vår løsning for prosjektstyring – og teste den ut selv, helt gratis, hvis du har lyst.

7 måter prosjektstyring kan bidra til økte inntekter

1. Velg et prosjektsystem som dekker alle prosjektets faser

Endringer skjer raskt og mange har innarbeidet flere systemer som skal håndtere de ulike delene av prosjektet. Timer hentes ett sted, fakturaer et annet og dokumentasjon ligger kanskje på en server som du kun har tilgang til på kontoret. Og hva med de aktivitetene som ble gjennomført i salgsfasen?

2. Tilrettelegg for samhandling mellom salg og konsulenter

Med et prosjektstyringsverktøy som er tilrettelagt for samhandling mellom alle ledd, vil de ansatte til enhver tid ha oversikt over tilgjengelige ressurser. Dette er viktig for at samarbeidet skal fungere optimalt, og gjør arbeidshverdagen til alle parter enklere.

3. Gjør timeføring på nett og mobil

Timeføring er et tveegget sverd. Like mye som det er selve grunnlaget for …

Les også: – Maskinverdenen skal ikke ta over, men understøtte at jeg tar de riktige beslutningene, forteller daglig leder Jens Petter Reinertsen i IKT-selskapet Skarpe. Les kundehistorien.

Vil du lese videre?

I guiden «7 måter prosjektstyring kan bidra til økte inntekter» får du enda mer utfyllende informasjon om punktene over – og resten av tipsene, så klart. Finn ut hva de viktigste fellesnevnerne i et vellykket prosjekt er, og hvordan du kan perfeksjonere prosjektene dine.

Last ned guiden «7 måter prosjektstyring kan bidra til økte inntekter»

Mest populære