Se tider og bilder fra årets Holmenkollstafett her.
Hvordan har Visma Software gjort det de siste 9 årene?

Holmenkollstafetten 2015
Ved start på St. Hanshaugen.

I tradisjons tro var det om å gjøre å komme best ut internt og i klassen «A1 Mix flest menn» fikk vi i Visma Software sporty konkurranse fra Visma Mamut, Visma Labs, Visma Services og Visma Retail.

Vinneren av klassen «A1 Mix flest menn» ble Team Flaxvatn 1 som løp inn på 56:47, noen sekunder bedre enn da de vant i fjor med tiden 56:51.

Vinneren av den interne kondiskonkurransen her på huset ble Visma Labs som løp inn på tiden 01:11:50 (+15:03) og tok plasseringen 235 av 1696 mulige. Gratulerer!

Visma Mamut sitt første lag løp inn på tiden 01:12:12 (+15:25) og tok 255 plassen, mens vi i Visma Software løp inn på tiden 01:13:35 (+16:48) og tok 330 plassen og den interne tredje plassen.

Geir fra Visma Software (t.v.) og Sebastian fra Visma Mamut (t.h) er godt fornøyde med dagens innsats.

Selv om det ser ut til å gå sakte men sikkert fremover må vi nok legge oss tidligere i hardtrening skal vi slippe å se andre Visma logoer i løypa foran oss neste år.