Gå til hovedsiden

Signer dokumenter online med Visma Addo

Glem papir, printing og scanning. Med Visma Addo kan du signere PDF-dokumenter direkte på skjermen online. Enkelt, raskt og sikkert.

Du kjenner deg kanskje igjen – du trenger en underskrift til et dokument som mottaker ikke skal ha mulighet til å endre. Du velger derfor å sende dokumentet som en PDF-fil. Men hvordan skal du nå få hentet inn underskriften på best mulig måte? Det kan du gjøre med Visma Addo. I Visma Addo kan du nemlig enkelt laste opp PDF-dokumenter og sende det med digital underskrift til mottaker.

Trenger du å få signert PDF-dokumenter i dag? Opprett en profil på få minutter og få signert de første 10 PDF-dokumentene helt gratis!

Opprett gratis profil her

Slik kan du enkelt innhente underskrifter fra PDF-dokumenter online

Det kan være tidkrevende å hente inn underskrifter. Med Visma Addo kan du gjøre det helt enkelt, raskt og sikkert. Slik gjør du det:

1. Last opp ditt PDF-dokument (du kan også laste opp Word- og Excel-dokumenter)
2. Velg mottakere som skal ha tilgang til dokumentet og som skal signere, samt en frist for når dokumentet skal være ferdig signert
3. De som skal skrive under mottar en lenke til dokumentet via e-post eller SMS
4. Mottakerne skriver under digitalt direkte på sin datamaskin, tablet eller smarttelefon
5. Det signerte dokumentet sendes automatisk til begge parter.

Ingen sensitive personopplysninger blir utlyst og du kan være trygg på at Visma Addo overholder samtlige GDPR-krav. Selve dokumentene lagres ikke, men alle transaksjoner og utførte handlinger i Vimsa Addo loggføres og kan dokumenteres. Hele signeringsprosessen tar kun et par minutter. Enklere, raskere og sikrere blir det ikke!

Er en elektronisk signatur på et PDF-dokument bindende?

En elektronisk signatur er like gyldig og bindende som en fysisk underskrift skrevet i blekk på papir. Dette gjelder også i hele Europa og USA samt i flere andre land, så du kan trygt sende et PDF-dokument til signering og få en juridisk bindende underskrift i retur.

Spar tid med å signere PDF-dokumenter digitalt

Prosessen rundt signering av papirdokumenter kan ta lang tid for både deg og den som skal skrive under. Først skal dokumentet lages, skrives ut, signeres, scannes og helt til slutt sendes i retur. Ofte kan det forekomme justeringer og endringer i dokumentet, og prosessen tar da enda lengre tid. Med en digital signeringsløsning for dine PDF-dokumenter kan du spare deg for tid og administrasjon. Flere opplever også at de raskere får underskriften de trenger i retur når prosessen er helt digital.

Behold oversikten over hvor mange PDF-dokumenter som skal signeres

Med Visma Addo kan du alltid se hvor langt dine dokumenter er kommet i signeringsprosessen. Du blir automatisk varslet når mottaker har åpnet eller signert dokumentene du har send over, og mottaker får varsel når han eller hun får tilsendt et dokument til signering. Det gjør det enkelt for deg å ha kontroll over når du kan forvente et signert dokument i retur.

Et verktøy fra Nord-Europas største IT-virksomhet

Visma Addo er et av mange digitale verktøy fra Visma. Vi har mer enn 10. 000 ansatte som hver dag gjør hverdagen til over 1 million kunder kunder mer effektiv verden over. Det gjør vi med digitale verktøy som Visma Addo, men også verktøy som Datalønn, ProLønn, Dinero, e-conomic og mange andre produkter og tjenester innen eksempelvis lønn, HR, ERP, regnskap og forretningsutvikling.

Send dine første PDF-dokumenter gratis og se selv hvor raskt og effektivt det er med Visma Addo. Opprett en profil på kun 2 minutter, så er du klar til å hente inn dine første signaturer.

Prøv gratis her

Mest populære