Gå til hovedsiden

Fem grunner til å bruke reisebyrå

Ved å benytte reisebyrå kan bedriften oppnå mer enn å kutte kostnader. Les fem grunner til at din bedrift bør benytte et reisebyrå.

Reisebyrå
Reisebyrå

Få rabatt på reisebyråtjenester

#1 Alt samlet på ett sted

Det kan være tidkrevende for ansatte å finne flyselskap, hotell og leiebil som passer til den kommende reisen. Med booking av både transport og overnatting på ett sted slipper de ansatte å lete, da reisebyrået har alt dette samlet på en og samme bookingside. Mange reisebyråer har også oppdaterte nyheter fra verden over, slik at du kan holde deg oppdatert på eventuelle risikoer ved reise.

#2 Sikkerhet

Fordelen ved å ha et felles system for booking av forretningsreiser er at sikkerheten til de ansatte i større grad kan ivaretas. Som arbeidsgiver vet du gjennom reisebyrået hvilket fly de tar, hvor de skal og hvilket hotell de bor på – hvis det skulle være nødvendig. Enkelte reisebyråer tilbyr også et eget sikkerhetssystem som sørger for å få ut lister over eventuelle ansatte i et kriserammet område, og bistår med å finne løsninger for å få den ansatte hjem.

#3 Reisebyrå gir større fleksibilitet

Med et reisebyrå trenger du ikke stå i kø for å snakke med flyselskapet hvis endringer oppstår eller flyet blir kansellert. Det er reisebyrået som har booket billetten for deg, og de hjelper deg derfor i prosessen med eventuell ombooking. Gjennom reisebyrået kan også oppnå fordeler hos enkelte flyselskaper, som for eksempel være gratis innsjekket bagasje og gratis fast track.

#4 Data og statistikk

Ved bestillinger gjennom reisebyrå kan bedriften i større grad samle inn data og statistikk på de ansattes reiser. Dette kan for eksempel være ofte valgte flyselskaper, destinasjoner og hoteller. Statistikken fra reisebyrået kan brukes til å gi anbefalinger til andre ansattes bookinger eller brukes for å avdekke forbedringspotensiale i hvor stor grad policy følges eller hvor bedriften kan redusere kostnader.

Se også: Få gratis analyse av dine reisekostnader

#5 Enklere å implementere reisepolicy

Å bruke reisebyrå kan redusere kostnader. Å implementere en tydelig definert reisepolicy kan bidra ytterligere. Definer hvilke flyselskaper, hotellkjeder og leiebilavtaler som skal bookes fra. Eventuelle avtalekoder gjennom bedriftsavtaler kan enkelt legges inn i reisebyrå og vil synes som en preferert avtale når den ansatte skal booke.

Last ned: Gratis mal for reisepolicy

Tilgang til de beste betingelsene på reisebyråtjenester

Med reisebyrå sparer du tid og penger på å ha alt samlet. Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid kan du sikre at din bedrift har de beste prisene og betingelsene på reisebyråtjenester. Innkjøpssamarbeidet gir deg tilgang til over 40 innkjøpsavtaler innen alt fra reiser og forsikring, til kontorrekvisita og arbeidsklær.

Ønsker din bedrift tilgang til gode priser og betingelser på reisebyrå?

Få rabatt på reisebyråtjenester

Mest populære