Gå til hovedsiden

Outsourcing av innkjøp er verdiskapende!

Det finnes ulike måter å outsource dine innkjøp på, men for mange viser det seg å være svært lønnsomt å outsource administrative innkjøp knyttet til daglig drift. Dette gjøres best gjennom innkjøpssamarbeid.

Tid for å bytte ERP-system?
Tid for å bytte ERP-system?

Hvordan lykkes med innkjøpssamarbeid

Uavhengig om du er et lite eller stort selskap er god planlegging det viktigste for å lykkes med gode innkjøp. Dette gjelder også i et innkjøpssamarbeid.

Slik lykkes du:

 1. Lag en prioritert oversikt over hvilke administrative områder du har størst utgifter
 2. Start med den viktigste utgiftsposten og se hvilke leverandører som finnes innenfor dette området i innkjøpssamarbeidet
 3. Bestem deg for hvilken leverandør du ønsker å bruke
 4. Få alle i bedriften til å bruke avtalen

Få tilsendt vår guide «Hvordan lykkes med gode innkjøp». Der får du et nærmere innblikk på hvordan innkjøp kan gå fra å være en utgiftspost til å være verdiskapende. God lesing!

Få tilsendt gratis guide

Mest populære

 • Lønn på 1. og 17. mai

  Lønn på 1. mai og 17. mai

  På våren er det mange røde dager på kalenderen og i den sammenheng får vi mange spørsmål knyttet til arbeidstakers rett på lønn for disse «fridagene».

 • Dette er Lean

  Lean manufacturing er en produksjonsmetodikk for varer og tjenester som stammer fra Toyota Production System (TPS). Målet er å forbedre lønnsomheten ved å eliminere all bruk av ressurser som ikke bidrar til å skape verdi for sluttkunden. I Visma spiller lean en viktig rolle og vi jobber aktivt mot å etterleve prinsippene filosofien er bygget på.