Gå til hovedsiden

Se hvem som vant Økonomi og Regnskapsprisen i samarbeid med Visma under NM

Næringslivets Hus 03-04 juni 2015
NM for Studentbedrift arrangeres av Ungt Entreprenørskap Norge (UEN) og samler studenter og næringsliv til faglig påfyll og mye moro over to dager.
Under årets NM kjempet landets 20 beste bedrifter om i alt åtte priser, deriblant Økonomi og Regnskapsprisen i samarbeid med Visma.

Arvaken SB med Visma konsernsjef og prisutdeler, Øystein Moan.
Arvaken SB med Visma konsernsjef og prisutdeler, Øystein Moan.
NMSB
Arvaken SB vinner Økonomi og Regnskapsprisen i samarbeid med Visma. Prisutdeler: Øystein Moan, konsernsjef Visma.

Juryens begrunnelse for Økonomi og Regnskapsprisen i samarbeid med Visma

«Vinneren av økonomi og regnskapsprisen har vist en helhetlig forståelse for regnskap og økonomi. De oppfyller flest kriterier for prisen. Presentasjonen inneholder tilleggsopplysninger som gir verdi for brukerne av regnskapet. Bilagsdokumentasjonen er god og det er kontrollspor mellom bilag og regnskapsdata. Alle i juryen vil vurdere å kjøpe produktet når det foreligger, både fordi det er spennende, og for å bidra til å oppfylle et optimistisk budsjett.»

Under dagene ble det også holdt innlegg for studentene rundt tema «markedsorientering». Visma stilte med digital markeds spesialist, Lisa Skoglund, som holdt et spennende og dagsaktuelt foredrag kalt «Markedsorientering i en digital hverdag».

Lisa Skoglund fra Visma Software AS.
Lisa Skoglund fra Visma Software AS holder foredrag om markedsorientering i en digital hverdag.

Å drive Studentbedrift er en av mange aktiviteter som arrangeres for og med studenter i høyere utdanning. Under Studentbedrift starter, driver og avvikler studentene sine egne bedrifter. Ideene er studentenes egne og bedriftene registreres i Enhetsregisteret som egne juridiske enheter.

Som nasjonal sponsor til UEN og for å hjelpe til med driften av Ungdomsbedrift tilbyr Visma gratis programvare til alle UE- bedrifter. Programvarepakken består av regnskapsprogrammet Visma eAccounting og programvare for hjemmeside med nettbutikk, Visma Webshop +.

Visma gratulerer Arvaken SB og alle de andre vinnere med sine prestasjoner!

Mest populære