Gå til hovedsiden

Nå slipper du å fylle ut reiseregninger

Med Visma.net Expense fylles reiseregningene ut elektronisk mens du er på reise. Snart kommer appen som tracker bilkjøringen din.

App for reiseregning
App for reiseregning

Reiseregninger… Masse papirer og kvitteringer som du risikerer å glemme å levere. Hvis du husker å levere har reisen knapt begynt: Den skal registreres, punches og bokføres før den kan arkiveres. Ingen tvil om at dette er unødvendig tungvint og kostnadskrevende.

Er HR-sjefen en teknofob?
HR Norge har uttalt at egen bransje er teknofober. En av årsakene er nettopp at reiseregninger fremdeles leveres på papir.

– Vi er kanskje ikke teknofober, men at mennesker er litt konservative og lite glad i endringer er nok tilfelle, sier Gunnar Glendrange, Product Manager for Visma.net Expense.
Alt skjer automatisk
Med Visma.net Expense kan du håndtere reiseregningene på nett både via PC, Mac og nettbrett i skyen. Det betyr at de er tilgjengelige for deg uavhengig av sted og tid.

Det er åpenbart at fordelen med automatiske reiseregninger er at de faktisk blir levert. Men det løser også andre problemer:

– En stor fordel er at lønningsansvarlige ikke må punche reiseregninger i et lønnssystem slik man alltid har gjort. I tillegg blir også kvaliteten på dataene bedre.

Når du bruker Visma.net Expense trenger du heller ikke kjenne til et komplisert regelverk – systemet kjenner det for deg. Alt av for eksempel Statens lover, regler og satser er til enhver tid oppdaterte og riktige. Dette sikrer kvaliteten – og sparer tid og ressurser for bedriften. Og det er enkelt:

– Du betaler med kredittkort, så går resten av seg selv. Systemer er integrert, så transaksjoner dukker automatisk opp i løsningen. Dette gjør det behagelig og greit for deg.
Fremtiden blir enda enklere

– En spennende app som kommer i slutten av juni er tracking med privatbil: Det kan være et styr for eksempel å finne riktig kjørelengde. Med trackingappen vår måles dette automatisk – og den vet til og med hvor mye du har betalt i bompenger.

Glendrange forteller at alt etter hvert vil bli integrert i Dropbox også.

– Om du handler i jobbsammenheng eller som privatperson vil du snart få kvitteringen automatisk i ditt elektroniske arkiv. Dette vil bli enda et skritt nærmere det papirløse samfunn, sier Gunnar Glendrange.

Finn ut mer om løsningen her!

Mest populære