Gå til hovedsiden

Hvorfor riktig drift i Azure er viktig

Det er mange fordeler med å flytte applikasjoner og servere over i Azure, men riktig drift og administrasjon er avgjørende. Vi hjelper deg å utnytte fordelene med skytjenestene på en sikker, strukturert og kostnadseffektiv måte.

Azure er et univers av tjenester, så riktig drift og administrasjon av dette er naturligvis viktig.

Dette sikrer at tjenestene er satt opp på beste vis og at alle deler fungerer som det skal. I Visma har vi dedikerte team som jobber med nettopp drift, administrasjon og support av Azure. Når en kunde ønsker å flytte applikasjoner eller servere over i Azure, er det mange ting å tenke på slik at man får utnyttet alle fordelene med skytjenestene på en sikker, strukturert og kostnadseffektiv måte.

Noen av tjenestene vi tilbyr innen drift av Azure er: 

  • Rådgivning og sparring: Vi hjelper deg med å ta de riktige veivalgene i Azure 
  • Sikkerhet: Inkluderer blant annet backup, tilgangskontroll, sikker pålogging, m.m. 
  • Migrering av data: Flytting av data fra eksisterende server/miljø til Azure 
  • Overvåking og varsling: Oppsett for håndtering av feil og varsler i Azure 
  • Support / helpdesk: Vi har spesialister på Azure og drift som bistår deg i hverdagen 
  • Administrasjon av Azure abonnement: Vi håndterer faktura, inkludert kostnadskontroll 

Er du interessert i teknologi og digitalisering, og vil vite hvordan du kan spille på lag med skyteknologi? Se vårt webinar «Cloud First – en forutsetning for kontinuerlig innovasjon» for å lære mer.

Se webinaret her

Vi hjelper deg med å velge riktige tjenestene i Azure, og implementering og flytting av data fra eksisterende miljø/server. Med drift gjennom oss kan du være trygg på at Azure er satt opp med sikkerhet i fokus. Dette gjelder sikkerhet i form av backup av data, servere og systemer, men også kontroll på tilganger og sikker pålogging, for å nevne noe. Vi vil ta på oss arbeidet med å overvåke Azure for å passe på eventuelle feil og varsler. I tillegg kan du ta kontakt med oss for å få hjelp i hverdagen.

Våre konsulenter har mange års erfaring innenfor drift og support, og bistår med flytting til Azure og løpende proaktiv forvaltning.

Ta kontakt her for et uforpliktende møte!

Mest populære