Gå til hovedsiden

Hvordan ser en karriere i Visma Consulting ut?

Visste du at Visma er en norsk IT-suksess med et av Europas største teknologi og software-utviklingsmiljøer? Med over 200 utviklere i Visma Consulting er vi i stadig vekst, men hvordan kan en karriere hos oss se ut? Det får du vite mer om i dette innlegget.

Visma Consulting bistår kunder med rådgivning, systemutvikling og forvaltning av IT-systemer for å hjelpe de å møte den digitale transformasjonen og gjøre hverdagen litt enklere.

Det sitter over 200 utviklere i Visma Consulting som er spesialister innen blant annet skytjenester, arkitektur, sikkerhet, .NET og Java. Nå trenger vi flere utviklere til vårt team som ønsker å ta fatt på noen av de største og mest komplekse IT-prosjektene i Norge.

For det er først og fremst menneskene og deres kompetanse som er kjernen i vår virksomhet, mens det er prosjektene, teknologien, fagmiljøet og vårt fokus på din personlige utvikling som gjør oss til den vi er. Her gjør vi et forsøk på å forklare hva dette betyr og hva du kan forvente av oss som arbeidsgiver.

Du får jobbe med prosjekter som virkelig betyr noe for samfunnet

For noen virksomheter gir ikke de standardiserte IT-løsningene den funksjonaliteten som er nødvendig for en effektiv og sømløs hverdag. Det er gjerne da vi kommer inn. Hos oss får du jobbe tett med en rekke virksomheter og bransjer, og alle har sin unike problemstilling som krever skreddersydde løsninger. Da er det viktig å forstå kjernen av virksomheten, og hva som kreves for å gjøre de teknologiske løsningene til et verktøy, og ikke et hinder. Målet er å utvikle et produkt som gir direkte verdi for menneskene i bedriften, og deres kunder.

For til syvende og sist er det menneskene vi hjelper. Og det gjør hvert prosjekt vi jobber med til samfunnsnyttig. 

Som en smakebit er det en rekke prosjekter vi kan se tilbake på. For eksempel er et av prosjektene våre for Helsedirektoratet – et som føyer seg inn i rekken av samfunnsnyttige oppdrag. De trengte en ordning hvor sykehusene enkelt kunne melde inn uønskede hendelser, som feilmedisinering, for å kunne drive forskning og unngå lignende hendelser i fremtiden. 

Vi har også bistått Landbruksdirektoratet med utviklingen av et nytt system som understøtter den komplekse melkekvoteordningen som påvirker både tusenvis av melkebønder og saksbehandlerne. Det er kanskje vanskelig å forestille seg all logistikken som ligger bak hver melkekartong du finner i butikkhyllene, men med et solid IT-system i bunn ble ordningen både modernisert og effektivisert.

Se våre ledige stillinger her!

Du får jobbe med ny og robust teknologi

Kombinasjonen av utviklingsspråk og rammeverk, verktøy, plattformer og hva kunden selv er komfortabel med utgjør teknologi-stacken vi jobber med i hvert prosjekt. Det betyr at det for hvert prosjekt gjøres en grundig vurdering av mekanismene rundt dataen, problemstillingen og hvilke løsninger som passer den aktuelle kunden.

Vi leverer tjenester fra IT-rådgivning, systemutvikling og skyløsninger til videreutvikling og applikasjonsforvalting for å nevne noen. En bred portefølje som krever et mangfold av kompetanse. Derfor sitter det 200 utviklere spesialisert innen blant annet frontend, .NET og Java som hver dag jobber med samfunnsnyttige prosjekter i Visma Consulting.

For å være oppdatert på ny teknologi er vi avhengige av å kontinuerlig utvikle oss videre for å finne de beste løsningene for våre kunder. Samtidig skal vi anbefale en teknologi-stack som vi vet er robust nok til å vare i mange år fremover. 

Vi streber etter å være bransjens beste fagmiljø innen IT og teknologi. For oss er det minst like viktig med et miljø der det er et ønske om å tilegne seg ny kunnskap, å sparre med andre og spille hverandre gode. 

For å gjøre den faglige utviklingen til en realitet har vi blant annet 11 forskjellige faggrupper, over 60 årlige fagarrangementer og et teknologimiljø der du kan komme med dine innspill, tanker og problemstillinger. Dette er et av tiltakene vi gjør for å ligge i front av den teknologiske utviklingen, og sørge for at våre ansatte føler seg tilfreds med egen faglig utvikling.

I Visma Consulting skal du være trygg på at du får de ferdighetene du trenger og at de er tilpasset dine erfaringer og kundens behov. Du skal være trygg på at du får kompetanseheving i form av fagsamlinger hvor det blir tatt et realt dypdykk ned i ny teknologi og teknologiområder. Sist men ikke minst skal du være trygg på at vi legger til rette for innovasjon og testing av nye idéer. 

Familie kommer først – alltid

“Work-life balance” er mer enn en trendy frase og vi vet at våre ansatte har et liv utenfor kontorets åpningstider. De ansatte skal først og fremst kunne ta vare på seg og sine. Dette er en av de viktigste sakene for Visma, og vi legger til rette for fleksibilitet og oppfordrer alle til å finne den arbeidsmetoden som funker best for seg. Vi har også et sterkt fokus på personlig- og faglig utvikling, kommunikasjon og teambuilding. 

Etter 1,5 hjemmekontor kunne vi endelig samles igjen fysisk. Se filmen fra Voss her!

I tillegg har vi haugevis av ulike aktivitetsgrupper dersom du ønsker å aktivisere deg med likesinnede kolleger utenfor arbeidstid. Kanskje du ønsker å utforske en helt ny aktivitet? Liker du for eksempel å padle kajakk, kanskje sykling er mer for deg, eller hva med brettspill? Vi har grupper for det meste, og skal det være en gruppe du savner? Ja, da er det bare å starte den selv. Dette er en flott måte å komme nærmere flere mennesker i selskapet, og skal skape en trygg plass til å være seg selv.

Ønsker du å bruke din tekniske kompetanse til å ruste private og offentlige virksomheter til å møte de stadig høyere kravene til en digital hverdag? Ønsker du fokus på selvutvikling, og trenger en arbeidsplass som møter dine behov? Da kan Visma Consulting være noe for deg.

Se ledige stillinger!

Mest populære