Gå til hovedsiden

Har regnskapet med på farten

Visma eAccounting er utviklet spesielt for brukere som vil bruke tiden på det de gjør best, nemlig drift av egen virksomhet.

– Jeg er mye på farten i min jobb, og da er det praktisk å ha tilgang til de verktøyene jeg tren­ger for å drive virksomheten. Jeg kan bruke Visma eAccounting uavhengig av hvor jeg er så lenge jeg har nettilgang, og jeg slipper å tenke på back-up. Ikke minst har jeg har tilgang via iPaden min. Det er veldig kjekt når man reiser mye, sier Norum.

FAKTURERER PÅ NETTBRETT

Systemet som Norum benytter er spesialtilpas­set mindre virksomheter, og derfor godt tilrette­lagt for en effektiv drift for enkeltpersonsforetak, gründere og mindre aksjeselskap som ønsker å bruke minst mulig tid på økonomi og administra­sjon. Fakturaer kan også opprettes, godkjennes eller distribueres via nettbrett – alt er samlet på ett og samme sted tilgjengelig i nettskyen.

– Jeg benytter meg av appene som hører til løsningen. Visma eAccounting appen og appen for mobil scanning er enkle å forstå og veldig brukervennlige. Det er hendig å kunne sende ut en faktura og sjekke status underveis.


LØSNINGEN GJØR JOBBEN

Bokføringen sørger programmet for på egen­hånd, den skjer automatisk etter hvert som kjøp og salg registreres. Programmet er utviklet spesielt for brukere som vil bruke tiden på det de gjør best, nemlig drift av egen virksomhet.

– Da jeg skulle velge økonomisystem var det viktig for meg å velge et enkelt system som jeg ikke må bruke mye tid på å sette meg inn i for å forstå. I tillegg synes jeg det er fint med inte­grasjonsløsningen mot DNB, forklarer han.

INTEGRASJON MED DNB

Med en bankintegrasjon mot bedriftsnettban­ken til DNB kobles automatisk inn- og utbeta­linger på bankkontoen i nettbanken med kunde- og leverandørfakturaene i programmet. I tillegg bokføres det automatisk, slik at brukerne kan fokusere på sin kjernevirksomhet.

– For meg som driver en liten bedrift er det veldig praktisk med Visma eAccounting. Det er billig, effektivt og jeg kan ha fokus på de tinge­ne som jeg ønsker å drive med, avslutter han.

Mest populære