Gå til hovedsiden

Fra hjemmekontor til eventyr på Voss

Etter 1,5 år med hjemmekontor var endelig tiden kommet – Visma Consulting skulle samles igjen fysisk. Resultatet var en uforglemmelig helg på Voss med gjensynsglede, ekstremsport og mestringsfølelse. Her kan du lese mer om hvordan årets kick-off var!

Endelig var helgen vi hadde ventet på her. Nesten 150 kollegaer fra Visma Consulting var klar for avreise til Voss, og for en fantastisk helg vi hadde. Det ble en helg fylt med teambuilding, ekstremsport, god mat og hygge. Etter nesten 1,5 år på hjemmekontor var det etterlengtet å endelig samles fysisk igjen. Å møte hverandre er helt klart noe av det vi har savnet mest. Siden forrige kick-off har vi blitt mange nye kollegaer, og hvilken bedre måte å bli kjent med Visma Consulting på enn et heidundrandes kick-off på Voss?

Se filmen fra årets kick-off her!

Etter en litt kortere arbeidsdag på torsdagen var det endelig avreise fra Oslo S. På perrongen ble vi møtt av HR som sørget for oppvarting fra første sekund. Alle fikk sin egen goodiebag med digg mat og drikke til togturen – en togtur som inneholdt nydelige omgivelser på vei til Voss. Gjensynsgleden og spenningen som var på toget var til å ta og føle på. Når vi ankom Voss fikk vi utdelt festivalbånd og i Vismas egen gondolbar kunne man finne seg både lokalt øl og kveldsmat. Vår dyktige eventansvarlig Kine og hennes kompani hadde reist en dag i forveien for å gjøre klart til helgen, og det var ingen tvil om at denne helgen var det ingenting som var overlatt til tilfeldighetene. 

Administrerende direktør Vidar Evensen med flere tok oss gjennom en spennende sesjon med strategi

Fredag startet med strategi og en gjennomgang av Visma Consultings visjoner. Det var inspirerende å høre om alt det spennende som skjer og skapes i selskapet. Videre hadde vi en felles workshop om hvordan vi skal nå målene våre, og her dukket det opp mange gode idèer. Etter en god lunsj var det tid for teambuilding på tvers av hele Consulting. I kledd fargerike og matchende capser marsjerte 20 team ut med ett mål for øyet: Å vinne. Teamene ble utfordret gjennom mange morsomme aktiviteter. Deriblant firemannsski, trigonometri i blinde og tautrekking. Det hele ble etterfulgt av “After Jump” i baren og bading. På kvelden var det duket for 3-retters middag og kåring av vinnere. Kvelden ble avsluttet med Voss’ beste DJ og god stemning rundt bordene.

Lars og resten av laget gjør det de kan for å dra i land seieren i tautrekking

På lørdag var det klart for det mange kanskje hadde gledet seg aller mest til, nemlig valgfri ekstremsport aktivitet! Det var alt fra elvepadling, mountain biking og vindtunnel til rappelling, fjelltur og juvvandring. Jeg er sikker på at jeg snakker for flere når jeg sier at jeg gjerne skulle vært med på alt, men at det jeg valgte var supergøy. Vi på juvvandring storkoste oss der vi seilte nedover elva som om vi var menneskelige raftingbåter, samtidig som alle pushet grenser og hoppet i elva fra litt høyere berghyller enn det mange egentlig var komfortable med. Uansett om det var 1 meter, 4 meter eller 9 meter heiet alle på hverandre og støttet hverandre. For en opplevelse!

Etter at alle var ferdig med sine aktiviteter, og ettermiddagssola hadde blitt nytt var det klart for å bevege seg videre med gondolen opp til Hangurstoppen.

Her var det dekket til en skikkelig festmiddag som endte i live-band og allsang. Og for et band! Lineupen traff rett hjem hos samtlige kollegaer og stemningen var til å ta og føle på. Historier om hvordan dagen hadde vært, og hvilke grenser som ble pushet ble utvekslet. Helt magisk!

En fantastisk kveld på Hangurstoppen

En fantastisk helg er forbi, men vi tar med oss denne boosten inn i høsten og gleder oss til mer hygge med kollegaer. Det er ingen tvil om at dette ble en helg vi sent vil glemme. Tusen takk til arrangørene!

Mest populære