Gå til hovedsiden

Fra faktura til betaling: En webinarserie

Marianne Thielemann brenner for regnskapsfaget og automatisering. Nå starter hun egen webinarserie for å bidra til inspirasjon, erfaringsutveksling og kompetanseheving.

fra faktura til etaling er en webinarserie med Marianne Thielemann fra Visma

Marianne Thielemann, Program Manager i Visma Financial Solutions AS, har lang erfaring fra regnskapsbransjen og brenner for å hjelpe kundene med teknologi og automatiserte prosesser.

Med webinarserien Fra faktura til betaling skal Marianne sammen med eksperter dele gode råd og beste praksis rundt temaene fakturaoppfølging, likviditet og inkasso.

Meld deg på webinar her!

Fra faktura til betaling

Inkasso og fakturadistribusjon henger naturlig sammen. Det er en rekke aktuelle temaer og problemstillinger som kan oppstå fra første fakturautsendelse til betaling er utført. Med andre ord – et godt utgangspunkt for webinarserie!

– Jeg gleder meg skikkelig. Jeg er godt i gang med planleggingen og har mange spennende temaer og gjester fremover. Jeg gleder meg masse til å presentere dem, sier Marianne Thielemann. 

Marianne Thielemann sammen med Marja Romann Aas. Her arrangerte de live webinar i Grunderklubbens Facebook-gruppe med tema “10 tips til bedre likviditet”.

Første tirsdag hver måned

Webinarene skal sendes første tirsdag hver måned fremover i 2022. Hvert webinar skal ta opp et nytt og aktuelt tema sammen med ny gjest.

Gratis tilbud 

Webinarserien er et gratis tilbud til alle som jobber med, eller har interesse for regnskap, likviditet, teknologi og automatisering.

Du melder seg på hvert enkelt webinar og får invitasjon med lenke på e-post. Her kan du lese mer om oversikt og påmelding!

Tirsdagstema 1. Mars: “Ord og uttrykk rundt inkasso”

Webinarseriens første tema skal handle om ord og uttrykk rundt inkasso. Første gjest i webinarserien blir dermed Heidi Skullerud som er ekspert på og har lang erfaring med inkassofaget. Sammen skal Marianne og Heidi enkelt forklare ord og uttrykk rundt temaet inkasso. 

Hva er forskjellen på purring og inkassovarsel? Eller hva er forskjellen på betalingspåminnelse og betalingsoppfordring? Ønsker du en oppfriskning eller innføring om inkasso? Da er det bare å melde seg på webinarseriens første webinar!.  

Les mer om påmelding og oversikt!

Mest populære