Gå til hovedsiden

Fortell dine kunder og leverandører at du benytter efaktura

Har din bedrift begynt med efaktura? Da er tiden kommet for å informere kunder og leverandører om at du nå ønsker å sende og motta efaktura. Maler for informasjonsepost finner du her.

Under finner du to utkast for informasjon du kan sende ut, ett til kundene dine og ett til leverandørene dine.

Informasjon til dine kunder

Spar tid og penger ved å motta våre fakturaer elektronisk

Vi har nå tatt i bruk elektronisk faktura (efaktura) for å effektivisere fakturabehandlingen i [firmanavn], og ser allerede at det sparer oss mye tid og penger. Vi vil derfor oppfordre våre kunder til å gjøre det samme. Elektronisk faktura er den raskeste, tryggeste og billigste måten for din bedrift å motta fakturaene fra oss på. Fordeler for deg som mottar faktura elektronisk:

  • Automatisk fakturamottak rett i økonomisystemet
  • Alle fakturadata ferdig utfylt – 100 % korrekt
  • Ingen åpning og skanning papir- og PDF-fakturaer
  • Ingen manuell inntasting eller OCR-tolk

Flere av våre forretningspartnere velger nå å gå over til elektronisk faktura på grunn av disse fordelene. Vi ser frem til å begynne å sende fakturaene elektronisk til dere i nær fremtid. Det vil spare både tid og penger for dere som kunde, og for oss som leverandør.

Ta kontakt om dere vil høre mer om vår erfaring med efaktura.

Hvis dere ikke kan motta faktura elektronisk ennå, vil vi sende fakturaen per epost. Vennligst send oss en epostadresse som dere vil bruke som mottak av faktura per epost fra oss.

Mvh
[kontaktperson avsender]

Informasjon til dine leverandører

Spar tid og penger ved å sende oss dine fakturaer elektronisk

Vi har nå tatt i bruk elektronisk faktura (efaktura) for å effektivisere fakturabehandlingen i [firmanavn], og ser allerede at det sparer oss mye tid og penger. Vi vil derfor oppfordre våre leverandører til å gjøre det samme. Elektronisk faktura er den raskeste, tryggeste og billigste måten for din bedrift å sende oss fakturaer på. Fordeler for deg som sendes oss efaktura:

  • Ingen printing, pakking, porto og postlegging
  • Raskere innbetalinger og bedre likviditet
  • Full kontroll på at fakturaen når frem umiddelbart
  • Alle data registreres automatisk og korrekt hos oss

Flere av våre forretningspartnere velger nå å gå over til elektronisk faktura på grunn av disse fordelene. Vi ser frem til å motta efaktura fra dere i nær fremtid. Det vil spare både tid og penger for dere som leverandør, og for oss som kunde.

Ta kontakt om dere vil høre mer om vår erfaring med efaktura.

Mvh
[kontaktperson avsender]

Mest populære