Gå til hovedsiden

Flere overlever med riktig regnskapsprogram

Riktig verktøy som faktura- og regnskapsprogram er svært viktig for å overleve som gründer.

Med riktig regnskapsprogram kommer du lengre

En analyse av våre kunder viser at mer enn 55 prosent av foretakene etablert i 2007 er fortsatt i drift 7 år etter. Dette er en betydelig forskjell sammenlignet med tallene fra SSB. Riktig verktøy som faktura- og regnskapsprogram er derfor svært viktig for å overleve. Du må kunne lese et regnskap, forstå balanse og resultat. Trøsten er at alle kan lære seg god forretningsdrift. Og heldigvis finnes det svært rimelige nettbaserte faktura- og regnskapsprogram som tilrettelegger og forenkler gründerhverdagen. Program som gir deg full kontroll og oversikt på økonomien og lar deg fakturere kunder umiddelbart etter at tjenesten er levert. Uten at du trenger å være utdannet økonom.

Prøv vårt nettbaserte regnskapsprogram gratis!

 

Mest populære

  • Lønn på 1. og 17. mai

    Lønn på 1. mai og 17. mai

    På våren er det mange røde dager på kalenderen og i den sammenheng får vi mange spørsmål knyttet til arbeidstakers rett på lønn for disse «fridagene».

  • Dette er Lean

    Lean manufacturing er en produksjonsmetodikk for varer og tjenester som stammer fra Toyota Production System (TPS). Målet er å forbedre lønnsomheten ved å eliminere all bruk av ressurser som ikke bidrar til å skape verdi for sluttkunden. I Visma spiller lean en viktig rolle og vi jobber aktivt mot å etterleve prinsippene filosofien er bygget på.