Gå til hovedsiden

Fakturarådet – podcasten om faktura, før og etter forfall

– Dette blir selskapets første podcast! Med Fakturarådet skal vi forklare regelverket rundt innfordring og belyse faget, forteller Marianne Thielemann.

Ny podcast med Marianne Thielemann og Heidi Skullerud
Marianne Thielemann og Heidi Skullerud

Marianne Thielemann og Heidi Skullerud fra Visma Financial Solutions AS ønsker deg velkommen til denne podcasten som handler om hva som skjer med en faktura før og etter forfall, med mest vekt på etter forfall.

Det handler om likvidtet

I turbulente tider som nå, er det viktig at bedriftene har kontroll på økonomien. God likviditet kan være avgjørende for bedriftens suksess. 

– Vi ser at mange av våre kunder ikke kjenner til regelverket rundt innfordring og fakturaoppfølging. Det er nettopp derfor vi starter denne podcasten. Uansett hvor du befinner deg, kan du få podcasten på øret, og få kjennskap på faget. Vi har rukket å spille inn 5 episoder, men videre skal vi invitere gjester og snakke om enda flere temaer og problemstillinger, forteller Marianne Thielemann.

Les også: Våre 5 beste tips til bedre likviditet

Fra faktura til betaling

Podcastens første fem episoder handler om hva som skjer med en faktura dersom den ikke blir betalt til forfall, og hva du som kunde kan gjøre for å å forstå de ulike prosessene som er knyttet til purring og inkasso.

– I podcasten tar vi deg gjennom hva som skjer med en faktura. Fra du sender den til den blir betalt. Det blir også et tips eller to til hvordan få raskere betalt, avslutter Marianne Thielemann.

Spotify og SoundCloud

Du lytter til podcasten på Spotify eller SoundCloud. Hver episode har varighet på ca. 20 min.

Fakturarådet – podcasten om om alt som skjer
med en faktura før og etter forfall

Gå til podcasten

Mest populære